35% voordeel
Inloggen
Dierenpark

Dolfinarium

Het grootste zeezoogdierenpark van Europa!

Het Dolfinarium is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een avontuurlijke en fascinerende dag vol met onderwaterdieren en -shows. Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa en is gevestigd in Harderwijk, Nederland.

Laat je betoveren door de prachtige dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen en nog veel meer zeedieren die je in het Dolfinarium kunt ontmoeten. Het park biedt talloze mogelijkheden om deze dieren van dichtbij te bekijken en te bewonderen, zoals interactieve shows en educatieve programma's.

Het Dolfinarium is perfect voor gezinnen met kinderen, maar ook voor stelletjes en vriendengroepen die op zoek zijn naar een unieke en bijzondere ervaring. Of je nu houdt van avontuur of juist wilt ontspannen, het Dolfinarium biedt voor elk wat wils.

Boek nu jouw tickets voor het Dolfinarium en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur, educatie en plezier. Het Dolfinarium, waar de onderwaterwereld tot leven komt!

Adres

ZuiderzeeBoulevard 22
3841 WB Harderwijk

Openingstijden

7 dagen per week geopend, van 10:00- 17:00 uur

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?