Tickets vanaf €17,00
Bestellen
Toneel

Pip Utton is Bob Dylan

Bob Dylans laatste concert en u heeft backstage toegang

In deze intieme, onthullende laatste overpeinzing vereffent Dylan oude rekeningen, vertelt een paar sterke verhalen en kijkt terug op een carrière van meer dan zestig jaar. 

Deze one-man-show laat de echte Bob Dylan zien. Een show geschreven door John Clancy, die als toneelschrijver meerdere malen is bekroond met de Fringe First-prijs (‘Fatboy’, ‘The Event’), geregisseerd door David Calvitto die is bekroond tot Stage Best Actor en gespeeld door Pip Utton, winnaar van de Stage Special Award for Excellence in 2015 en bekroond met een Lifetime Achievement Award door het Turkse Ministerie van Cultuur. 

Pip Utton 

De Engelse meesteracteur Pip Utton is als geen ander in staat om bijzondere, historische figuren tot leven te wekken op het toneel. Hij transformeert in fascinerende persoonlijkheden, grijpt je bij de keel en laat je gedurende de voorstelling niet meer los. 

Cast 

Pip Utton 

Creatives 

Regie: David Calvitto

Script: John Clancy 

Recensies van voorgaande voorstellingen: 

“...beautifully constructed…” - The Stage Edinburgh Fringe Festival ‘18 ★★★★★ 

“…Pip Utton is the doyen of the one–man show…” - The Daily Telegraph

“Beautifully constructed one–man show shedding light and love on the frailty of the human condition” - The Stage ★★★★★ 

“King of the Fringe” -Roadway Baby’s 

“Big Daddy of one man shows” – Scotsgay

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?