Actief eropuit


Calorieën verbranden met CultuurWerkt!

Actief én voordelig eropuit

Actief genieten van cultuur? Dat kan. CultuurWerkt! biedt originele en actieve cultuur uitjes aan met korting. Geniet van een culturele stadswandelingen, ga dwalen in een museum of ontdek een nieuwe stad en overnacht in een kunsthotel. Dus kom uit die rode pluche theater stoel, verbrand calorieën en beleef cultuur eens op een andere manier!

Bekijk het aanbod

Waarom en hoe?

Wil je fitte en productieve medewerkers? Wil je ze eens iets anders aanbieden dan een standaard sportabonnement? Sluit dan vandaag nog een CultuurWerkt! lidmaatschap af voor jouw organisatie! Medewerkers van een organisatie krijgen met het lidmaatschap exclusief toegang tot het CultuurWerkt! Platform. Hier kunnen, naast het gebruikelijke cultuuraanbod, tickets geboekt worden met korting voor originele én actieve uitjes.

Lidmaatschap

1 euro per medewerker per maand

Uit het aanbod

Amsterdam Light Festival

Ontdek lopend, fietsend of varend de prachtigste lichtkunstwerken in Amsterdam op een unieke manier!

Madurodam

Madurodam is één en al beleving. Van het park tot de spectaculaire attracties. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. 

Comedy Walks Utrecht

Ervaar Utrecht door de ogen van een comedian! Ontdek de stad tijdens een 1,5 uur durende tour op de allergrappigste manier!

Meer informatie

Heb je een vraag of interesse in een lidmaatschap? Vul onderstaande gegevens in of neem contact op met Danée Nijmans op 020 - 788 88 10 of mail danee@cultuurwerkt.nl

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.