Jersey Boys - 50% korting

Op zo. 27 juli 2014 klinken de hitclassics van Frankie Valli and the Four Seaons voor het laatst in de musical Jersey Boys in het Beatrix Theater in Utrecht.

Met meer dan 19 miljoen bezoekers wereldwijd is Jersey Boys een regelrechte hit! Geniet nog één keer van het verhaal over de opkomst van deze populaire band en swing mee op hits als ‘Beggin’ en ‘Oh, What A Night’.

Waar: Utrecht
Wanneer: alle voorstellingen t/m zo. 27 juli 2014 (boekbaar t/m ma. 30 juni 2014)
Promotiecode: BCA JERSEY BOYS STOPT

Boek direct

Pathé Bioscopen - tot 46% korting

Geniet nu nog eenvoudiger van het leukste avondje uit in het donker!

Bioscoopbezoek is nog steeds vrijetijdsbesteding nummer 1 in Nederland. Bestel snel de Pathé Midweek E-vouchers en de Pathé E-vouchers met BCA korting en bekijk de nieuwste films op het witte doek. Leuk om cadeau te doen, geweldig om te krijgen en altijd goed voor een onvergetelijk filmavontuur!

Waar: Alle Pathé bioscopen in Nederland
Wanneer: 12 maanden geldig
Promotiecode: BCA0613

Boek direct

Indian Summer Festival - € 7,50 korting

Indian Summer Festival vindt dit jaar plaats op 14 juni en 15 juni 2014 in het recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk. Overnachten kan op de naastgelegen festivalcamping. Indian Summer Festival is al 14 jaar een begrip in de kop van Noord-Holland. Met een brede line-up (van dance tot pop en rock), de altijd bomvolle 80′s/90′s-tent en dit jaar de toevoeging van een comedy stage belooft Indian Summer opnieuw een prachtig festival te worden.

Waar: Broek op Langedijk
Wanneer: za. 14 en zo. 15 juni 2014
Promotiecode: n.v.t.

Boek direct

AFAS Sprookjesconcert - 50% korting

Na drie succesvolle edities belooft het familiefeest dit jaar nog grootser te worden, met een nieuw verhaal, indrukwekkende decors en vele magische verrassingen. Niet alleen genieten de gasten van spetterende optredens van bekende sprookjesfiguren als Roodkapje, Doornroosje, Assepoester en Sneeuwwitje, maar op het sprookjesplein zijn ook vele attracties, draaimolens, springkussens en andere activiteiten te vinden.

Waar: Gorinchem
Wanneer: za. 7 juni t/m ma. 9 juni 2014
Promotiecode: BCA Sprookjesconcert

Boek direct

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.