5 tips om je moeder echt te verrassen!


Gepubliceerd op 4 mei 2018 in Tips door Margot van der Meer Er zijn 0 reacties

Moederdag komt eraan. Heb je nog niets geregeld? Geen paniek! Met deze culturele tips geef je haar een onvergetelijke dag, of je schoonmoeder of oma natuurlijk (jezelf mag uiteraard ook!).

1. Muzikale sensatie in het Concertgebouw
Heb je weleens gehoord van de Johannes Passion? Deze is korter dan de Matthäus Passion, maar net zo aangrijpend en indrukwekkend door de felle, dynamische en dramatische koorpassages en aria's. En wat is er nou mooier dan dit stuk horen in het concertgebouw, één van de meest exclusieve concertzalen ter wereld en nog steeds geroemd om de akoestiek. En toevallig kan dit precies op moederdag, mét voordeel. Hier zal ze het nog lang over hebben!

2. Een kittig avondje uit in Amsterdam RAI
De internationale hitmusical CATS is na tien jaar eindelijk weer in ons land te zien! Beleef samen een onvergetelijke avond rond de feestdagen. Dit kan nu extra voordelig met CultuurWerkt! want wij bieden nu alvast een speciale actie. Iets om alvast naar uit te kijken en met een poezenliefhebber, kat in het bakkie lijkt me (vergeef ons…).

3. Sugarrush in het Tassenmuseum Hendrikje
Stap even de moderne tijd uit en waan je in het Amsterdam van de 17e eeuw. In het Tassenmuseum Hendrikje kun je in de haast oorspronkelijke stijlkamer wegzakken in een stoel, uitkijkend over de gracht en genieten van de luxe High Tea die ze serveren. Echt een aanrader!

4. Spetterend toneelspektakel bij Vis à Vis
De Johannes Passion niet helemaal haar straatje? Dan weet ik bijna zeker dat ze Vis à Vis: Mare wel heel sensationeel vindt! Een bassin met 1 miljoen liter water vormt het decor voor een verrassende survival comedy over een samenleving die het water aan de lippen staat. Special effects en live muziek zorgen ervoor dat je aan de overdekte tribune gekluisterd zult zijn. Een avond vol humor, verrassing en spektakel. Boek nu kaartjes met onze last-minute voorjaarsactie!

5. Zwierige stoffen, organza en borduurwerk in het Centraal Museum 
Als modeliefhebber kun je dit voorjaar je hart ophalen in het Centraal Museum in Utrecht met de grote overzichtstentoonstelling Jan Taminiau. Deze Nederlandse modeontwerper staat bekend om zijn gebruik van traditionele, ambachtelijke handwerk & productietechnieken, unieke originele, materialen en stofbewerkingen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon die Maximajurk van dichtbij zien! 

Met deze cadeautips kan je zeker iemand reuzeblij maken! Heb jij nog andere leuke culturele Moederdag tips?

Schrijf een reactie

Wordt niet publiek getoond.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.