5x de leukste zomerfestivals


Gepubliceerd op 20 juli 2018 in Tips door Mance Spoorenberg Er is 1 reactie

Het festivalseizoen is inmiddels in volle gang! Wil je compleet uit je plaat gaan, shoppen tot je erbij neer valt, vertoeven in een sprookjesachtige omgeving of toch het liefst out-of-the-box kunst ontdekken? CultuurWerkt! heeft voor ieder wat wils uitgezocht en tipt superleuke festivals om deze zomer te bezoeken!

                                                Word lid

1. De Parade voor: feestelijke paradegangers
Het rondreizende theaterfestival De Parade is al in volle gang, maar je kan er nog bij zijn! Geniet in Utrecht en Amsterdam van eigenzinnige artiesten, spraakmakende voorstellingen en natuurlijk de bekende zweefmolen. Onze aanraders: de energieke hiphopvertelling Het Hele Ding van Fox Populi en de slimme satire Gizmo van Toneelgroep Beumer & Drost.

De Parade

2. LINDA. Festival voor: gezellige vriendinnenclubjes
LINDA. bestaat in september 15 jaar en dat vieren ze groots met een compleet festival op 29 en 30 september! Bezoek de spannende Tuin der Lusten, schudt je haren los bij Ali B., shop je suf op de LINDA.markt of doe mee aan een ukelelecursus. De opties zijn eindeloos! 

Bestel nu je tickets bij CultuurWerkt! en krijg een heerlijk kop koffie en taartje cadeau!

3. Amsterdam Fringe Festival voor: eigenzinnige geesten
Het Amsterdam Fringe Festival toont in september 11 dagen lang theater en dans van nieuw, onbekend en ongetemd talent op meer dan 30 locaties in Amsterdam. Het festival is één groot experiment. Theatrale gekte en artistieke vrijheid zijn de codewoorden. Verwacht geen overbodige versiering, maar wel experimentele theatervoorstellingen, verborgen pareltjes en zelfs paaldansacts. 

4. Into The Great Wide Open voor: de muziek- én natuurliefhebber
Eilandheimwee. Wie heeft het niet na een weekend Into The Great Wide Open? Dit is het ultieme festival is voor alle liefhebbers van goede alternatieve popmuziek, maar die ook behoefte hebben aan een gemoedelijke festival waar je zelf je eigen tempo kunt bepalen.  Muziek staat centraal, maar het is vooral de context die het festival bijzonder maakt. Middenin de natuur op het altijd mooie Vlieland. Een verrassende programmering, beeldende kunst, film, kinderactiviteiten en voldoende rust om lekker uit te waaien: optimaal genieten.

Into the Great Wide Open
 

5. DeLaMar Peuterfestijn voor: ukkies en hun (groot)ouders
Vooruit, nadat jij al je festivalgeweld hebt gehad, verdienen de kleintjes ook wel wat. Het bier maakt plaats voor een glaasje roze limonade en in plaats van ruige bands treden hier de  schattige Peppa Pig op en de waanzinnig populaire tv-idolen Woezel & Pip. Er is ook nog een ware boerderij-experience en de peuters kunnen creatief los gaan bij het kleurterras. Een onvergetelijke belevenis voor jong…en stiekem ook voor oud!

Bestel je tickets voor het DeLaMar Peuterfestijn nu bij CultuurWerkt! mét voordeel!

Welk festival ga jij deze zomer bezoeken?

                                                   Word lid

1 reactie

ZauriceCic · 16 mei 2019

levitra and grapefruit
[url=http://levitracan.com]buy generic levitra online
[/url] levitra 20 mg coupon board index
<a href="http://levitracan.com">levitra for sale
</a> - non prescription levitra
will levitra allow me to get laid with 3 different girls?

Schrijf een reactie

Wordt niet publiek getoond.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.