Bedrijfs Cultureel Abonnement wordt CultuurWerkt!


Gepubliceerd op 1 februari 2017 in Cultureel nieuws door Esther Jousma Er is 1 reactie

Per 1 februari gaat BCA (Bedrijfs Cultureel Abonnement) verder onder de naam CultuurWerkt!. Het cultuurlidmaatschap voor bedrijven is met deze nieuwe naam klaar voor een volgende stap: werkend Nederland verrijken met creativiteit en nieuwe ervaringen, door cultuurmakers te verbinden aan bedrijven.

 

Het cultuurlidmaatschap voor werkend Nederland

“Met CultuurWerkt! willen we de cultuurbeleving binnen bedrijven bevorderen”, vertelt Esther Jousma, directeur van CultuurWerkt!. “De nieuwe naam omvat precies waar we als organisatie voor staan: zakelijk, maar met een funfactor”. Samen met Novel Creative Consultancy en creatief digitaal bureau Vruchtvlees heeft CultuurWerkt! een nieuwe creatieve strategie en huisstijl ontwikkeld om het diverse cultuuraanbod onder de aandacht te brengen bij werkend Nederland.

 

Divers cultuuraanbod en exclusieve aanbiedingen

CultuurWerkt! biedt organisaties aantrekkelijke aanbiedingen en selecteert een afwisselend aanbod uit alle culturele programma’s van Nederland. Van concerten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen tot cabaret, film, toneel, musical of opera, via de vernieuwde website www.cultuurwerkt.nl worden leden verrijkt met cultuur in de breedste zin van het woord. Esther Jousma: “Creativiteit zorgt voor ontspanning en geluk. Regelmatig cultuurbezoek draagt aantoonbaar bij aan de creativiteit en welzijn van je medewerkers. Daarnaast doet het gezamenlijk bezoeken van een concert of cabaretvoorstelling wonderen voor de werksfeer. Wij adviseren organisaties daarom ook over de inzet van cultuur op de werkvloer.”

 

Over CultuurWerkt!

CultuurWerkt! is het leukste cultuurlidmaatschap voor werkend Nederland en maakt een bezoek aan museum of theater laagdrempelig. Het lidmaatschap is speciaal voor werkgevers die willen investeren in hun medewerkers, want cultuurbezoek inspireert en leidt tot een verhoogde creativiteit. Door lid te worden van CultuurWerkt! steunen organisaties bovendien de culturele instellingen en cultuurmakers van Nederland: CultuurWerkt! is een stichting met een ANBI-status, iedere cent winst wordt weer geïnvesteerd in de cultuursector.

Bekijk het volledige persbericht

1 reactie

Anoniem · 02 februari 2017

Inspirerend!

Schrijf een reactie

Wordt niet publiek getoond.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.