CultuurChallenge #2: Help, ik moet naar Holiday on Ice


Gepubliceerd op 28 maart 2017 in #CultuurChallenge Er zijn 3 reacties

CultuurWerkt! daagt je uit! Stap uit je comfortzone en laat je verrassen. We dagen om de week iemand uit om iets nieuws uit te proberen. Ga jij de uitdaging aan?

Wie – Roisin Jansen, Online marketeer CultuurWerkt!
Wat – Holiday on Ice: Believe in de Jaarbeurs Utrecht
Wanneer – Donderdag 24 maart 2017 om 19.00 uur

Dus jij bent uitgedaagd om naar Holiday on Ice te gaan.
Ja dat was wel even schrikken. Ik denk daarbij meteen aan glitterkostuums, tandpasta smiles en dubbele rittberger. Normaal is dat niet echt mijn ding, geef mij maar een goed concert. Maar ik ben de moeilijkste niet dus ik ga mijn best doen. 

Op naar de Jaarbeurs dus.
En met mij een hele mensenmassa! Ik vond het leuk om te zien dat zo veel mensen op een doordeweekse avond naar de Jaarbeurs togen om ijsschaatsers aan het werk te zien. Holiday on Ice is heeft zijn marketing wat dat betreft goed op de rit: iedereen heeft er wel eens van gehoord of heeft het wel eens gezien.

En, viel het mee?
Sceptisch als ik ben had ik geen hoge verwachtingen van de verhaallijn: de zoveelste vertaling van Romeo & Julia meets The Hunger Games. Totdat eerste, tweede, derde… (keep em coming) knappe, schaars geklede gespierde schaatsers het ijs betraden. Zo kom ik de komende 2,5 uur wel door. 

Wat vond je het hoogtepunt?
Erg origineel was het stuk met de futuristische, lichtgevende pakken. In het donker zag het er erg tof uit, en kwam de strakke choreografie goed tot zijn recht. Meer van dat, minder zoetsappige liefdesscenes en ik ben fan! En René Froger zong nog twee nummers mee deze première avond, dat maak je ook niet elke dag mee. 

Ben je nu een Believer?
Ik moet het ze nageven, de show dendert voort met goede visuals, het is erg vermakelijk. Niet nadenken, kijken en je verwonderen over de stunts. Dat een groep schaatsende mensen ook zowaar hypnotiserend kan werken, had ik niet gedacht. Dus ik begin al bíjna te believen!

Wie daag jij nu uit?
Onze salescollega Henrieke heeft binnenkort een afspraak in Eindhoven. Ik stel voor dat ze die afsluit met een bezoek aan de STRP biënnale, met vooruitstrevende mediakunst. Ik ben erg benieuwd wat ze daar, als afgestudeerd archeologe, van vindt!

Wil jij ook een collega of vriend uitdagen om eens uit zijn comfortzone te stappen? Daag ze uit! #cultuurchallenge

Ook naar Holiday on Ice? Dat kan!

3 reacties

Elly kuperus · 03 april 2017

Mijn vriendinnen en ik zijn verrast met kaarten voor Holiday on Ice en wij hebben genoten

Henrieke van Eerten Amsterdam · 29 maart 2017

I'm a believer: op naar Eindhoven :)

Anoniem · 28 maart 2017

Haha leuk stuk! Ik ken ook wel iemand die ik kan 'verrassen' met kaarten voor Holiday on Ice ;)

Toon meer reacties (1)

Schrijf een reactie

Wordt niet publiek getoond.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.