Cultuurmanagers in de Spotlight: Judy & Corrie van Naktuinbouw


Gepubliceerd op 30 oktober 2017 in Cultuurmanager in de spotlight door Redactie CultuurWerkt! Er is 1 reactie

De personeelsvereniging van Naktuinbouw is bijna negen jaar lid van CultuurWerkt!. Judy en Corrie, bestuursleden van de personeelsvereniging, kwamen bij ons op de koffie voordat ze naar de voorstelling The Play that goes wrong in het DeLaMar theater gingen. Hoe ervaren zij hun rol als Cultuurmanager en hoe zorgen zij ervoor dat het lidmaatschap optimaal benut wordt?


Welke rol vervullen jullie, naast Cultuurmanager, bij Naktuinbouw?
Judy: “Naast mijn dagelijkse werk als Functioneel Applicatie Beheerder ben ik bestuurslid van de personeelsvereniging. Sinds 2013 ben ik ook Cultuurmanager binnen Naktuinbouw. Hoe leuk is het om gezellige en leuke evenementen te organiseren voor onze collega’s! Daarom was de beslissing om in het bestuur van de personeelsvereniging te gaan snel gemaakt.”

Wat is jouw leukste culturele ervaring?
Judy: “Zelf houd ik van theater en musicals. Ik weet nog precies welke musical ik ooit als eerst zag: Les Misérabeles in het circustheater in Scheveningen. Ook het bezoek dat ik bracht aan Soldaat van Oranje toen twee jubilarissen van het werk daar hun feest vierden, is mij altijd bij gebleven.” 

 

"CultuurWerkt! is een mooie aanvulling op gezamenlijke activiteiten"

 

Hoe sluit CultuurWerkt! aan bij de personeelsvereniging?
Corrie: “Het is een mooie aanvulling op gezamenlijke activiteiten; leden kunnen zelf met hun gezin, vrienden of natuurlijk collega’s gebruik maken van de aanbiedingen uit het aanbod van CultuurWerkt!. Met name de CultuurWerkt! aanbiedingen voor Pathé bioscoop vouchers en voor grote musicals, zoals The Lion King zijn erg populair onder de leden.” 


Hoe zorgen jullie ervoor dat het lidmaatschap optimaal benut wordt?
Judy: “Gwendolyn, onze relatiemanager bij CultuurWerkt! helpt ons daar enorm bij. Zij gaf ons bijvoorbeeld net een stapel flyers mee met informatie over CultuurWerkt!. Deze kunnen toegevoegd worden aan de inwerkmap voor nieuwe medewerkers, zodat zij direct in hun eerste week geënthousiasmeerd worden over de personeelsvereniging én het CultuurWerkt! aanbod.” 

CultuurWerkt!, een aanrader voor andere personeelsverenigingen?
Judy en Corrie: “Jazeker!”

Wil jij ook dat het lidmaatschap optimaal benut wordt? Neem vandaag nog contact op met jouw relatiemanager voor de mogelijkheden!

1 reactie

Anoniem · 30 oktober 2017

Wat super leuk dat jullie de mensen, die alle events organiseren, een keer aan het woord laten. Zij verdienen het echt om een keer in de spotlight te staan!

Schrijf een reactie

Wordt niet publiek getoond.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.