Goede Voornemens


Gepubliceerd op 9 januari 2018 in Cultureel nieuws door Esther Jousma Er zijn 0 reacties

Namens het hele team van CultuurWerkt! wens ik je een cultureel en inspirerend nieuw jaar!

2017 was voor ons een enerverend jaar; in februari veranderen wij onze naam van Bedrijfs Cultureel Abonnement (BCA) naar CultuurWerkt!.

Onze nieuwe naam dekt precies de lading waar we als organisatie voor staan: CultuurWerkt! laat medewerkers genieten van mooie verhalen en verbindt bedrijven met cultuurmakers. Met de nieuwe communicatiemiddelen en huisstijl kunnen we zo nog meer organisaties in Nederland verrijken met creativiteit en nieuwe ervaringen.

Ik ben trots op onze nieuwe samenwerkingen met diverse musea, theaters en festivals. Denk aan het Zuiderstrandtheater in Den Haag, het Wilminktheater in Enschede en de Theateralliantie. Maar ook een Museum van Loon en het Nederlands Danstheater en Cinema Culinair. Kortom, een diversiteit aan cultuurpartners die allemaal het belang van vitaliteit en creativiteit voor werkend Nederland onderschrijven.

Een ander hoogtepunt afgelopen jaar was de eerste editie van de ‘Dag van Kunst en Cultuur’. Tijdens de centrale kick-off in het EYE filmmuseum ontstond een interessante dialoog tussen managers uit het bedrijfsleven en onze culturele partners over het belang van creativiteit voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.  

Daarnaast hebben we op deze dag bij meerdere organisatie in het land ‘creativity boosts’ georganiseerd; creatieve interventies op de werkvloer zoals bijvoorbeeld een miniconcert van het Residentieorkest in de bedrijfskantine. De werkvloer werd zo een podium en de medewerkers zijn geïnspireerd en uitgedaagd om anders naar hun omgeving te kijken. Veel dank aan alle partners en organisaties waarvoor en waarmee wij dit hebben kunnen realiseren. De enthousiaste reacties zijn wat ons betreft het bewijs voor de start van een nieuwe traditie! 

Aan het begin van dit nieuwe jaar verwelkomen we ook graag weer onze nieuwe relaties. Het is inspirerend om te ervaren dat steeds meer organisaties hun medewerkers de creatieve ervaringen van ons cultuurlidmaatschap gunnen.

Mijn goede voornemen voor 2018 is dan ook om nóg meer bedrijven en cultuurmakers met elkaar verbinden. Want CultuurWerkt, altijd, overal en voor iedereen.

Proost op een nieuw jaar vol inspiratie en creativiteit!

Esther Jousma
Directeur CultuurWerkt!

Schrijf een reactie

Wordt niet publiek getoond.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.