3x gratis cultuur!


Gepubliceerd op 19 oktober 2016 in Kunst & cultuur door Ilana van de Boel Er zijn 0 reacties

Dat cultuur leuk is hoeven we je niet uit te leggen, maar dat de leukste culturele activiteiten soms ook nog gratis zijn is al helemaal mooi meegenomen! Hieronder hebben we 3 leuke culturele activiteiten geselecteerd die je helemaal gratis kunt bezoeken.


Streets of the World – POP UP tentoonstelling in Amsterdam ZuidoostIn 2009 trok de Nederlandse fotojournalist Jeroen Swolfs de deur achter zich dicht voor een ambitieuze reis. Hij wilde alle landen van de wereld gaan bezoeken om er een foto te maken van het dagelijks leven. Het resultaat van die reis is Streets of the World. De beste plek om de foto’s van Streets of the World te beleven is op de plek waar ze genomen zijn: de straat. De foto’s zijn daarom tijdelijk levensgroot te zien in parkeergarage Kempering in Amsterdam Zuidoost! Je wandelt als publiek door de parkeergarage waar bijna 200 straatfoto’s hangen die je meenemen op wereldreis. 

Vrijdag 4 t/m maandag 7 november 2016


Lunchpauzeconcert – TivoliVredenburg Utrecht

Kom langs op vrijdagmiddag en laat je verrassen door aanstormend talent! Tijdens de lunchpauzeconcerten betreden studenten van conservatoria uit heel Nederland het grote podium. Klassieke muziek in allerlei vormen, en af en toe een uitstapje naar jazz of pop: elk lunchpauzeconcert is anders. De concerten zijn gratis toegankelijk. 

Iedere vrijdag


GLOW Lichtkunstfestival – Centrum Eindhoven

Dit najaar staat Eindhoven voor de 11e keer in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Zo’n veertig kunstenaars bieden met lichtinstallaties en lichtprojecties de toeschouwers een verrassend nieuwe kijk op de stad. De lichtkunstprojecten worden met elkaar verbonden middels een looproute. GLOW is gratis toegankelijk en trok vorig jaar maar liefst 730.000 bezoekers. 

Zaterdag 12 t/m zaterdag 19 november 2016


Bekijk overige aanbiedingen voor culturele uitjes.

Schrijf een reactie

Wordt niet publiek getoond.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.