Leukste cadeau volgens Nederlanders: een beleving!


Gepubliceerd op 21 januari 2016 in Kunst & cultuur door Marouschka Promes Er zijn 0 reacties

Nederlanders waarderen een cadeau in de vorm van een beleving, zoals een dagje uit of een weekendje weg, het meest. Een kleine attentie vangt ook hoge ogen. Dit blijkt uit een enquete van vouchercloud.

Maar liefst 31% van de vrouwen en 30% van de mannen geeft aan het liefst een dagje uit of iets dergelijks cadeau te krijgen. Het minst populaire is een cadeau voor tuin of interieur.

Ongewenste cadeaus

Helaas wordt de plank nog vaak misgeslagen bij het geven van cadeaus, maar slechts een zeer klein deel van de Nederlanders geeft het cadeau terug. Meer dan de helft doet er verder niets mee. 17% van de mannen en 24% van de vrouwen geeft eerlijk toe ongewenste cadeaus weer in te pakken en door te geven aan anderen.

Collega's krijgen minste cadeaus

Volgens de enquete worden de directe familie, vrienden en partner het meest overladen met cadeaus. Collega's en grootouders moeten wat langer wachten op een geschenk: zij krijgen in 10% van de gevallen een presentje.

Zorg ervoor dat u als werkgever de plank niet mis slaat en doe uw medewerkers een jaar lang korting op de leukste culturele uitjes cadeau. Lees meer over BCA.

Schrijf een reactie

Wordt niet publiek getoond.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.