Welkom bij de CultuurWerkt! blog


Gepubliceerd op 16 maart 2016 in Kunst & cultuur door Marouschka Promes Er zijn 0 reacties

Bent u geïnteresseerd in de effecten van kunst en cultuur op duurzame inzetbaarheid? En heeft u behoefte aan concrete handvatten die vitaliteit en gezondheid stimuleren? Lees dan onze blogs!

Wij werken met ruim 300 Nederlandse organisaties samen. Alle kennis en informatie die wij verzamelen gecombineerd met onze eigen inzichten en onderzoeken leveren concrete tips & tricks op. Wij delen deze informatie graag met u aan de hand van blogs met interessante  invalshoeken. Blijf op de hoogte en volg ons, om de week verschijnt een nieuwe blog.


Voor wie is dit blog?
Wij bloggen voor iedereen die zich bezighoudt met de vitaliteit en gezondheid binnen organisaties. Zoals, HR-professionals die zich bezig houden met werkstressreductie, directeuren die MVO-beleid op een toegankelijke manier vorm willen geven en cultuurliefhebbers die iedereen het plezier van kunst, cultuur en entertainment gunnen. 


Wat kunt u verwachten?
Op dit blog kunt u uiteenlopende informatie verwachten over de volgende onderwerpen:
-    Kunst & cultuur
-    Duurzame inzetbaarheid
-    Vitaliteit & gezondheid
-    Geluk
-    Werkstress
-    Arbeidsvoorwaarden
-    Maatschappelijk verantwoord ondernemen
-    Werkkostenregeling (WKR)


Wij nodigen u graag uit om uw ideeën en visies met ons te delen. We horen het ook graag als u suggesties heeft. Voelt u zich vrij om op onze blogs te reageren.


Veel leesplezier toegewenst!


Het CultuurWerkt!-team 

 

Schrijf een reactie

Wordt niet publiek getoond.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.