Zo word jij werkgever van de toekomst


Gepubliceerd op 8 oktober 2018 in Creativiteit door Esther Jousma Er zijn 0 reacties

Stoom jij jouw organisatie klaar voor de toekomst? Dan is creativiteit een onmisbaar ingrediënt. Creatieve medewerkers vinden nieuwe oplossingen, waarmee zij slim inhaken op innovatie en veranderingen in de markt. Deze ideeën komen (helaas) niet tot ze, door van 9 tot 5 naar een beeldscherm te staren. Deze oplossingen poppen op wanneer medewerkers in hun hersenen nieuwe deuren openen. Cultuur zet deze deuren wagenwijd open.

Het geheim van innovatie
Verlang jij naar innovatie? Dan weet je dat dit niet zomaar aan komt waaien. Aan de basis van innovatie staat creativiteit. Een skill die in de arbeidsmarkt een steeds belangrijkere rol inneemt. Volgens het rapport ‘The Future of Jobs’ wordt creativiteit in 2020 zelfs één van de drie belangrijkste competenties op de werkvloer. Creativiteit is daarmee allang niet meer slechts iets voor kunstenaars. Creativiteit behoort organisaties van de toekomst toe. Welke positie neem jij in? Verschuil jij je achter de coulissen of stap je het podium op?

Ik ben niet creatief
Kies je voor de tweede optie, dan verwelkomen we jou graag op de Dag van Kunst en Cultuur. Op dinsdag 13 november staat het Eye Filmmuseum van 8.30 - 11.00 uur in het teken van de toekomst van jouw organisatie. Rodger Beekman, Chief Experience Officer PwC, onderstreept het belang van creativiteit voor organisaties in de 21e eeuw. Merlijn Twaalfhoven, componist en oprichter The Turn Club, vertaalt de ‘kunstenaars mindset’ naar complexe organisatiestukken. En Eveline Stam, creative coach en consultant, neemt laatste excuses weg met haar workshop: ‘Maar ik ben niet creatief’. Kortom; drie inspirerende sprekers die jou en je medewerkers laten ervaren hoe cultuur creativiteit stimuleert en jouw organisatie klaarstoomt voor de toekomst. 

Ruimte voor energie en inspiratie
Na deze inspiratiesessie vinden er bij bedrijven in heel Nederland Creativity Boosts plaats; cultuur op plekken waar je het niet verwacht. Deze boosts doorbreken ingesleten werk- en denkpatronen en maken ruimte voor nieuwe energie en inspiratie. Lijkt jou dat wel wat? Dan bieden we jouw organisatie de kans om in de week van de Dag van Kunst en Cultuur, creativiteit een boost te geven. Voor een eenmalige bijdrage van vijfhonderd euro, die volledig ten goede komt aan de cultuurmakers, regelen wij alles en toveren we jouw werkvloer om tot een podium. Bovendien word je bedrijfsnaam en logo vermeld op onze partnerpagina. Sta niet stil en maak werk van creativiteit. Word werkgever van de toekomst!

Schrijf een reactie

Wordt niet publiek getoond.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.