CultuurWerkt! tijdens corona


Ook in coronatijd verrijkt CultuurWerkt! werkend Nederland met kunst en cultuur. Offline én online.

Het laatste nieuws

Update coronamaatregelen – 26 november 2021
U kunt naar het theater, de bioscoop, het museum of een concert. In de meeste culturele locaties heeft u een coronatoegangsbewijs nodig.

Per 28 november geldt dat alle culturele locaties open zijn van 05.00 tot 17.00 uur. Culturele voorstellingen zijn toegestaan met 100% van de 1,5 metercapaciteit, tot een maximum van 1250 personen per zaal. Culturele voorstellingen zonder vaste zitplaats zijn niet toegestaan. Voor musea en monumenten geldt een maximum van 1 persoon per 5 m2.  Mondkapjes zijn verplicht voor bezoekers in alle culturele locaties als zij zich door de locatie bewegen. .

Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar de website van de Rijksoverheid.

Heb je vragen?

Mocht je kaarten hebben geboekt in deze corona periode en heb je vragen hierover, neem contact op met de betreffende locatie. We zijn zoals gebruikelijk te bereiken op 020-788 88 10 of via info@cultuurwerkt.nl. Heb je andere vragen die te maken hebben met ons lidmaatschap, neem dan contact met ons op.

Neem contact op


CultuurWerkt! tijdens corona

Er is veel te genieten als het gaat om kunst en cultuur, juist nu! Kunst en cultuur zorgt voor afleiding, biedt vermaak en geeft je inspiratie. In de wekelijkse nieuwsbrieven vind je ons culturele aanbod – online én offline – en maak je kans op vrijkaarten. Alle aanbiedingen zijn natuurlijk volgens de laatste richtlijnen van de Rijksoverheid.

Bekijk het aanbod

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.