CultuurWerkt! tijdens corona


Ook in coronatijd verrijkt CultuurWerkt! werkend Nederland met kunst en cultuur. Offline én online.

Het laatste nieuws

Bekijk de meest actuele informatie van de Rijksoverheid hier.

Update coronamaatregelen – 3 november 2020
Tijdens de persconferentie van dinsdagavond 3 november is bekendgemaakt dat theaters, bioscopen, podia voor alle genres van muziek en musea hun deuren moeten sluiten voor een periode van twee weken.

Of de instellingen na 18 november weer kunnen openen, is afhankelijk van de verspreiding van het coronavirus en de bijbehorende maatregelen. We volgen deze ontwikkelingen op de voet en houden je via deze pagina op de hoogte.

Heb je vragen?

Mocht je kaarten hebben geboekt in deze corona periode en heb je vragen hierover, neem contact op met de betreffende locatie. We zijn zoals gebruikelijk te bereiken op 020-788 88 10 of via info@cultuurwerkt.nl. Heb je andere vragen die te maken hebben met ons lidmaatschap, neem dan contact met ons op.

Neem contact op


CultuurWerkt! tijdens corona

Er is veel te genieten als het gaat om kunst en cultuur, juist nu! Kunst en cultuur zorgt voor afleiding, biedt vermaak en geeft je inspiratie. In de wekelijkse nieuwsbrieven vind je ons culturele aanbod – online én offline – en maak je kans op vrijkaarten. Alle aanbiedingen zijn natuurlijk volgens de laatste richtlijnen van de Rijksoverheid.

Bekijk het aanbod

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.