CultuurWerkt! tijdens corona


Ook in coronatijd verrijkt CultuurWerkt! werkend Nederland met kunst en cultuur. Offline én online.

Het laatste nieuws

Update coronamaatregelen – 13 augustus 2021
Je kunt naar het theater, de bioscoop, het museum of een concert. Er geldt wel een aantal regels. Zo is het belangrijk 1,5 meter afstand te blijven houden van anderen. Voor toegang tot sommige locaties en activiteiten heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Het theater of concert mag, met coronatoegangsbewijzen, maximaal tweederde van de capaciteit binnen laten. Voor evenementen gelden anderen regels die je hier kunt lezen.

We blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en houden je via deze pagina op de hoogte.

Heb je vragen?

Mocht je kaarten hebben geboekt in deze corona periode en heb je vragen hierover, neem contact op met de betreffende locatie. We zijn zoals gebruikelijk te bereiken op 020-788 88 10 of via info@cultuurwerkt.nl. Heb je andere vragen die te maken hebben met ons lidmaatschap, neem dan contact met ons op.

Neem contact op


CultuurWerkt! tijdens corona

Er is veel te genieten als het gaat om kunst en cultuur, juist nu! Kunst en cultuur zorgt voor afleiding, biedt vermaak en geeft je inspiratie. In de wekelijkse nieuwsbrieven vind je ons culturele aanbod – online én offline – en maak je kans op vrijkaarten. Alle aanbiedingen zijn natuurlijk volgens de laatste richtlijnen van de Rijksoverheid.

Bekijk het aanbod

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.