Win een creativity boost!


t.w.v. €750,-

Dansen tegen werkstress!

Hoe zorg je als organisatie dat je medewerkers voldoende energie hebben, veerkrachtig omgaan met veranderingen en de werkdruk? Steeds meer organisaties faciliteren oplaadpunten op de werkvloer. Een bekende methode is mindfulness. Hierbij ligt de focus op het volledig in het hier-en-nu aanwezig zijn. Het stimuleren van cultuurparticipatie heeft dezelfde en zelfs meer positieve effecten op je medewerkers!

Cultuur vs mindfulness
Uit onderzoek blijkt dat het ervaren van kunst en cultuur kan bijdragen aan de reductie van stress en de kans op depressies vermindert. Het brengt rust en ontspanning omdat men in een neutrale omgeving de tijd kan nemen zonder afgeleid te worden. Tegelijkertijd ontwikkelen we ons creatief denkvermogen! Dit is belangrijk omdat creativiteit onmisbaar is in het duurzaam inzetbaar en vitaal houden van je medewerkers.

Een verschil met mindfulness is dat cultuurbeleving uitnodigt tot ontmoeting en het delen van ervaringen. Tezamen met collega's draagt dit bij aan een betere teambuilding. Cultuurparticipatie stimuleert bovendien de aanmaak van het ‘gelukshormoon’ dopamine in de hersenen, waardoor het ervaren van kunst je even gelukkig kan maken als een geliefde in de ogen staren. Dat is bijzonder want hierdoor brengt cultuurbeleving ontspanning én geeft het nieuwe energie.

Ervaren hoe dit voor jouw organisatie werkt? Laat je gegevens achter en win een creativity boost!

Mindfulness

✔ Focus hier en nu
✔ Reduceert werkstress
✔ Vermindert angst en depressies

Cultuurbeleving

✔ Focus hier en nu
✔ Reduceert werkstress
✔ Vermindert angst en depressies
✔ Stimuleert geluksgevoel
✔ Ontwikkelt creatief denkvermogen
✔ Draagt bij teambuilding

Win een Creativity Boost!

Wie weet wordt jouw werkvloer een podium! Met een klassiek concert in de centrale hal, een dansworkshop in de lunchpauze, óf een VR bioscoop in de lift!

Let op: je kunt meedoen tot en met 30 april 2018. Prijswinnaars krijgen bericht vóór 5 mei 2018.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.