Pak die voorsprong met cultuur op de werkvloer


Maak werk van creativiteit en vitaliteit

CultuurWerkt! nodigt werkgevers uit partner te worden van de Dag van Kunst en Cultuur. In de week van 13 t/m 16 november organiseren we, naast de HR inspiratiesessie, gezamenlijk een Creativity Boost. Van cabaret op kantoor tot klassieke muziek in de kantine of een dansworkshop in de centrale hal. Door cultuur aan te bieden op plekken waar je het niet verwacht doorbreken we ingesleten werk- en denkpatronen.

CultuurWerkt! regelt alles. We vragen hiervoor een eenmalige bijdrage van €500,- die volledig ten goede komt aan de cultuurmakers. Zo dekken we een deel van hun gemaakte kosten, het overige deel betaalt CultuurWerkt!.

Het belang creativiteit valt niet te onderschatten en neemt alleen maar toe. Creatieve organisaties komen sneller tot vernieuwing en zijn aantrekkelijker voor generatie Z en millennials. Cultuur is als aanjager van creativiteit en vitaliteit een onmisbaar instrument voor het succes van moderne ondernemingen. Daarom maken wij van de werkvloer een podium. Alles voor nieuwe energie, inspiratie en innovatie!

Sta niet stil, word werkgever van de toekomst, maak werk van creativiteit en vitaliteit!

Om je een voorstelling te geven (er is veel meer)

Wake-up Ball - introdans

Schud jouw bedrijf, team of conferentie wakker met de Wake-up Ball van Introdans! Wake-up Ball is een actieve bewegingsactiviteit voor iedereen, van oud tot jong, directeur tot schoonmaker. Door samen te bewegen investeer je in creativiteit, samenwerking en communicatie.

Fingerstyle-gitarist Mart Hillen - Een hele band in één!

Fingerstyle betekent in het geval van Mart dat hij basgitarist, gitarist en drummer inéén is. Hij bespeelt de snaren en drumt tegelijkertijd op de klankkast van zijn gitaar. Mart is in zijn eentje een volwaardige band. Deze muzikant laat je anders naar muziek kijken!

Boom Chicago

Met de basisprincipes van improvisatie komt de creativiteit in een team naar boven en ontstaat een geweldige teamspirit. Samenwerking stimuleert de creativiteit en innovatie binnen een team. Boom Chicago’s improvisatie workshop brengt een groep mensen dichter bij elkaar, maar ook bij de organisatie. Het helpt om het gebruikelijke vanuit een ander perspectief te benaderen.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.