Cultuur op de werkvloer


Met je team een opzwepend concert of spannend toneelstuk beleven is een ideale manier om te ontspannen en je collega’s beter te leren kennen.

Werkvloer als podium

Wij brengen cultuur naar je toe! De (online) werkvloer wordt een podium en je medewerkers worden verrast, geïnspireerd, betrokken en leren anders kijken. Een klassiek concert in de centrale hal, een dansworkshop voor de lunchpauze of cabaret tijdens een Zoom meeting. Een unieke kans om je medewerkers centraal te stellen én te inspireren.

Bekijk het aanbod

CultuurWerkt! regelt alles

Wij adviseren jouw organisatie graag over de inzet van een creativity boost op de werkvloer. Wij verbinden bedrijven met meer dan 100 cultuurmakers in Nederland. Van theatergezelschappen tot cabaretiers en muzikanten, wij brengen cultuur naar je toe. Op elke locatie voor elk budget.

Zij gingen je voor

Yarden – Introdans

Bij Yarden begonnen de medewerkers op 14 november anders dan normaal aan hun werkdag. Na een dansworkshop van Introdans konden zij met nieuwe energie aan de werkdag beginnen.

Hartstichting – Residentieorkest

Een aantal leden van het Residentieorkest gaf een kort maar krachtig optreden voor de medewerkers van de Hartstichting. Even opladen onder het genot van een mooi muziekstuk.

ARA – VR cinema

Op 14 november konden de medewerkers van ARA Creative Agency een kunstwerk in duiken met behulp van virtual reality brillen. Een welkom en unieke beleving van kunst & cultuur op de werkvloer!

Vraag een offerte aan

Vul onderstaande gegevens in om een offerte op maat te ontvangen of bel met Sigrid Hendriks Bos op 020 - 788 88 01 of mail sigrid@cultuurwerkt.nl.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.