Cultuurbezoek tegen werkstress


Onderzoek wijst uit dat cultuurbezoek het stressniveau vermindert en een positief effect heeft op jouw vitaliteit en creativiteit. Ervaar jij ook regelmatig stress op je werk? Lees in deze whitepaper hoe een bezoek aan de bioscoop of theater je helpt te ontspannen.

Download de whitepaper!

Creativiteit wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Een goed ontwikkeld creatief denkvermogen stimuleert vindingrijkheid, sociale vaardigheden, nieuwe invalshoeken en out-of-the-box ideeën. Kunst en cultuur kunnen creativiteit aanjagen, met daarbij ontspannen en gelukkige medewerkers als resultaat.

Maar welke rol spelen kunst en cultuur in een toekomstbestendige organisatie? En hoe krijgt het daadwerkelijk een plek op de werkvloer?

Lees het in de whitepaper 'Creativiteit onmisbaar in bedrijfsleven'.

Wat is CultuurWerkt!?

CultuurWerkt! is het leukste cultuurlidmaatschap voor werkend Nederland. Wij maken bezoek aan concertzaal, museum of theater fijn en gemakkelijk. CultuurWerkt! laat medewerkers genieten van mooie verhalen en verbindt bedrijven met cultuurmakers. Zo verrijken we werkend Nederland met creativiteit en nieuwe ervaringen.

Mét voordeel van de mooiste cultuur genieten? Want wat extra korting is altijd mooi meegenomen.

Word nu lid

Meer informatie over het cultuurlidmaatschap?


Neem contact met ons op via 020-7888811 of info@cultuurwerkt.nl.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.