CultuurWerkt! magazine


CultuurWerkt! brengt drie keer per jaar een online magazine uit vol met exclusieve interviews, aanbiedingen en winacties. Lees hier alle vorige edities!

CW! magazine – april 2022

Het CultuurWerkt! Magazine staat weer boordevol tips voor de Meivakantie. We zetten de 10 fijnste binnen- en buitenmusea op een rij en laten onze cultuurtopper Sacha aan het woord. Verder lees je prachtige interview met onder andere de cast van Volkstuin Complex en Erik van Muiswinkel, die Aladdin vertaalde. Uiteraard vind je ook in deze editie tal van aanbiedingen die je culturele agenda binnen no-time vullen.

CW! magazine – december 2020

Ook dit keer staat het magazine weer vol met online én offline aanbiedingen, een winactie en heel veel leesvoer. Actrice Jouman Fattal spreekt alle Harry Potter delen in voor Storytel en vertelt over haar ervaring. Musicus Myrthe van de Weetering en ziekenhuis communicatiemanager Peter Pels leggen hun agenda’s naast elkaar. Sandra van Groen van de Efteling vertelt over de familiemusical Jokie en Jet en haar rol als conceptspecialist hierbij. En musicalvedette Stanley Burleson verzorgt de choreografie van het nieuwe theaterspektakel ZODIAC de musical

CW! magazine – september 2020

Tom de Ket van De Verleiders legt uit waarom de cultuursector juist in deze tijd van vitaal belang is. Zakelijk directeur Suzanne van Bommelen vertelt over de veranderingen binnen poppodium TivoliVredenburg in Utrecht. Actrice Sita Vermeulen gaat aan de slag met haar nieuwe rol in Belle en het Beest. En acteur Rop Verheijen en Employe Engagement Specialist Tineke Druijf van Lidl leggen hun agenda’s naast elkaar.

CW! magazine – juni 2020

Ook dit keer vol met online en offline aanbiedingen, een winactie en twee interviews met grote musicalsterren. Maar ook een handig stuk over hoe je de perfecte thuiswerkplek creëert en ‘last but not least’ een prettig gesprek met Het Koninklijk Concertgebouw over hoe zij hebben geschakeld tijdens de corona periode. Afwisselend en bommetje vol dus.

CW! magazine – december 2019

December is traditiegetrouw de maand om met familie en/- of vrienden samen te komen. Maar wat gaan we doen? Bezoeken we het theater, een concert, het kerstcircus of misschien wel een musical voor het hele gezin? Dit magazine staat weer bomvol met aanbiedingen, tips, winacties en achtergrondverhalen. Voor ieder wat wils!

CW! magazine – september 2019

Het CultuurWerkt! magazine is vernieuwd! Twee keer zo dik met exclusieve aanbiedingen, winacties en interviews van onder andere:

  • Musicalster Edwin Jonker
  • Cabaretier Eva Crutzen
  • Columns van o.a. Peter Heerschop
  • Achter de schermen bij Introdans
  • En nog veel meer …

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.