Dag van Kunst & Cultuur


Word werkgever van de toekomst en ontdek hoe CultuurWerkt! voor jouw organisatie. Kunst en cultuur is namelijk niet alleen voor de bühne. Als aanjager van creativiteit en vitaliteit is het een onmisbaar instrument voor het succes van moderne ondernemingen. Creatieve en vitale mensen zien kansen en oplossingen die voor anderen verborgen blijven.

Wij trappen 13 november vol creativiteit af bij het EYE filmmuseum met inspirerende keynote sprekers die het belang en de toepasbaarheid van kunst en cultuur voor het bedrijfsleven toelichten. Aansluitend vinden in de week van de Dag van Kunst en Cultuur door heel Nederland bij bedrijven Creativity Boosts plaats.

Een cabaretier in de centrale hal, een klassiek concert in het magazijn?


Programma

8:30 Inloop
9.15 Welkom Esther Jousma - Directeur CultuurWerkt!
9:30 Plenaire sessie - Rodger Beekman
10:00 Deelsessie 1 - Merlijn Twaalfhoven
10:00 Deelsessie 2 - Eveline StamInloop
10:30 Netwerken & koffie
11:00 Einde programma

Kosten

Aan de HR inspiratiesessie zijn geen kosten verbonden. CultuurWerkt! biedt werkgevers de kans om in de week van de Dag van Kunst en Cultuur tegen een sterk gereduceerd tarief (€500,- excl. btw en reiskosten) een creativity boost af te nemen.Voor meer informatie neem contact op met CultuurWerkt! op 020- 7 88 88 11 of stuur een e-mail naar info@cultuurwerkt.nl

Rodger Beekman is benoemd als creative director bij PWC. In deze rol voorziet Beekman het Experience Center van PwC van innovatieve, creatieve en business concepten. Daarnaast richt hij zich op het verder uitbouwen van het creatieve team. In het Experience Center moeten organisaties zicht krijgen op hoe digitale transformatie kan bijdragen aan de groei van merken en bedrijven.
Merlijn Twaalfhoven is componist, zijn werken zijn onder andere uitgevoerd door het Nederlands Philharmonisch Orkest, Tokyo Symphony Orchestra en het Koninklijk Symphonie Orkest van Vlaanderen. Als oprichter van The Turn Club wil Merlijn de rol van kunstenaars in de samenleving vergroten.
Eveline Stam is creatief coach met ruim 10 jaar ervaring in financiële sector en consultancy (ING, NN, Capgemini Consulting). Haar missie is organisaties te helpen om maximaal gebruik te maken van hun creatieve intelligentie, zodat zij sneller kunnen vernieuwen, veranderen en innoveren.

Wil jij ook werkgever van de toekomst worden en werk maken van vitaliteit en creativiteit?
Kom 13 november naar EYE Amsterdam een neem deel aan de 2e Dag van Kunst& Cultuur.

Svo Activatie st ter weel×

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.