Dag van Kunst & Cultuur
13 november 2018


Maak werk van creativiteit & vitaliteit

Technologie verandert de manier waarop wij werken en dus ook welke vaardigheden je bij je medewerkers moet ontwikkelen. Creatieve organisaties komen sneller tot vernieuwing en zijn aantrekkelijker voor generatie Z en de millennials. Dit is dus het moment om creatief denkvermogen organisatie breed onder de aandacht te brengen.

Word werkgever van de toekomst en maak werk van creativiteit en vitaliteit. Samen met haar partners organiseert CultuurWerkt! op 13 november in het EYE Filmmuseum een HR inspiratiesessie waarbij creativiteit en vitaliteit op de werkvloer centraal staan.

Bij bedrijven door heel Nederland organiseren we in die week samen met onze cultuurpartners Creativity Boosts op de werkvloer. Door cultuur aan te bieden op plekken waar je het niet verwacht maken we letterlijk werk van creativiteit en vitaliteit. Als werkgever jouw medewerkers ook een ook unieke Creativity Boost geven? CultuurWerkt! regelt alles en maakt van je werkvloer een podium. Lees meer

Een cabaretier in de centrale hal, een klassiek concert in het magazijn?


Programma HR inspiratiesessie

 • 8:30 Inloop
 • 9.15 Welkom Esther Jousma - Directeur CultuurWerkt!
 • 9:30 Plenaire sessie - Rodger Beekman
 • 10:00 Deelsessie 1 - Merlijn Twaalfhoven
 • 10:00 Deelsessie 2 - Eveline Stam
 • 11:00 Koffie en napraten
 • Plenaire sessie

  Rodger Beekman Chief Experience Officer / Creative Director bij het Experience Center van PWC. In deze rol voorziet Beekman het Experience Center van PwC van innovatieve, creatieve en business concepten. Hij verbindt creativiteit, mensen en technologie.

  Keynote: Het belang van creativiteit voor organisaties en de werkvloer van de 21e eeuw.

  Deelsessie 1

  Merlijn Twaalfhoven is componist, zijn werken zijn onder andere uitgevoerd door het Nederlands Philharmonisch Orkest, Tokyo Symphony Orchestra en het Koninklijk Symphonie Orkest van Vlaanderen. Als oprichter van The Turn Club haalt hij kunst uit de traditionele omgeving en mobiliseert kunstenaars voor een betere wereld.

  Workshop: What Art Can Do De introductie van een kunstenaars mindset bij complexe organisatievraagstukken.

  Deelsessie 2

  Eveline Stam is creatief coach met ruim 10 jaar ervaring in financiële sector en consultancy (ING, NN, Capgemini Consulting). Haar missie is organisaties te helpen om maximaal gebruik te maken van hun creatieve intelligentie, zodat zij sneller kunnen vernieuwen, veranderen en innoveren.

  Workshop: Maar ik ben niet creatief. De mythe van creativiteit in organisaties.

  Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
  Update naar een modernere browser.