Leading the South


Vrijdag 3 november 2017
16.30 - 22.00 uur
TU/Eindhoven

Creatief leiderschap voor het bedrijfsleven

Innovatie en creativiteit zijn essentieel voor een toekomstbestendige organisatie. Volgens het World Economic Forum is creativiteit één van de top drie skills die medewerkers nodig hebben in de nabije toekomst. Het stimuleren van creativiteit, ontspanning en werkplezier is cruciaal voor de toekomstbestendige organisatie. CultuurWerkt! zet zich daarom elke dag in om cultuur en creativiteit binnen het bedrijfsleven te stimuleren.

Uitnodiging: Tafelgast van CultuurWerkt!

Wij nodigen u van harte uit als tafelgast voor Leading the South: hét businessevent van Zuid-Nederland dat economie, cultuur en mensen met elkaar verbindt. De avond bestaat uit een prikkelend en eigentijds concert van philharmonie zuidnederland, een diner én inspirerende sprekers die hun visie geven op het gebied van innovatie en leiderschap. Muziek, technologie, presentaties én ontmoetingen vormen een inspiratiebron voor de gasten.

Programma

16.30 uur - Ontvangst en Welkom

Welkom door Jo van Ham - vicevoorzitter Raad van Bestuur van de Technische Universiteit Eindhoven en ambassadeur van philharmonie zuidnederland - en Elphi Nelissen - hoogleraar Building Sustainability aan de Technische Universiteit Eindhoven en decaan van de afdeling Bouwkunde. Nelissen introduceert leden van het winnende Solar Team Eindhoven 2016 en nodigt de Young Professionals mee aan tafel uit.

18.30 uur - Concert Music & Technology

Technologie is overal. Zelfs in een symfonieorkest. Samen met technologiegezelschap CREW bewijst philharmonie zuidnederland wat voor mogelijkheden dat biedt om een traditionele symfonie van Beethoven te ontregelen, verrijken en veranderen. Een innovatieve productie onder leiding van de energieke dirigente Kristiina Poska. Beleef Beethoven anders dan ooit tevoren en ondervind direct hoe technologie ons leven beïnvloedt.

19.30 uur diner met feestelijkheden

Na deze bijzondere concertervaring, staat Maison van den Boer klaar om deze avond culinair te vervolgen. Als spreker hebben wij Professor Elphi Nelissen te gast. Zij gaat in gesprek met professor René Janssen over duurzame technologie in Smart City’s. Janssen is hoogleraar Moleculaire Materialen en Nanosystemen en ontving in 2015 de Spinozaprijs, het hoogste eerbewijs in de Nederlandse wetenschap.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.