Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Maatschappelijk verantwoord ondernemen, MVO, wordt steeds vaker als essentieel beschouwd voor duurzame en innovatieve bedrijven. Succesvolle organisaties richten zich meer op het behalen van een maatschappelijk doel, in plaats van enkel te streven naar een zo groot mogelijk bedrijfsresultaat.

Sociaal verantwoord ondernemen

CultuurWerkt! biedt een originele en creatieve manier om invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als stichting met ANBI status zetten wij ons namelijk in voor een sterkere cultuursector. Elke cent winst die we maken, investeren we weer in de cultuursector. Door lid te worden van CultuurWerkt! steunt jouw organisatie de culturele instellingen en cultuurmakers van Nederland. Daarbij stimuleer je cultuurbezoek wat een directe bijdrage levert aan de culturele sector. Samen zorgen we zo voor een leukere en creatievere wereld.

Sterkere cultuursector

CultuurWerkt! is het leukste cultuurlidmaatschap voor werkend Nederland. Wij maken cultuurbezoek leuk en laagdrempelig door exclusieve aanbiedingen voor culturele evenementen. Het lidmaatschap biedt jouw medewerkers toegang tot het grootste platform met kortingen op de beste kunst & cultuur. Wij selecteren voor jou een prachtig en divers aanbod uit alle culturele programma’s van Nederland.

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.