CultuurWerkt!
is het leukste cultuurlidmaatschap
voor werkend
Nederland


Wij maken bezoek aan concertzaal, museum of theater fijn en gemakkelijk. CultuurWerkt! laat medewerkers genieten van mooie verhalen en verbindt bedrijven met cultuurmakers. Zo verrijken we werkend Nederland met creativiteit en nieuwe ervaringen.

Het mooiste culturele aanbod

CultuurWerkt! biedt jouw organisatie aantrekkelijke aanbiedingen. Voor concerten, tentoonstellingen of theatervoorstellingen met cabaret, toneel, musical en opera. Wij selecteren voor jou een prachtig en divers aanbod uit alle culturele programma’s van Nederland. Ook adviseren wij jouw organisatie graag over de inzet van cultuur op de werkvloer.

Betere organisatiecultuur

CultuurWerkt! helpt jouw organisatie nog beter worden. Regelmatig cultuurbezoek draagt namelijk aantoonbaar bij aan de creativiteit en het welzijn van jouw medewerkers. Het beleven van culturele ervaringen met collega’s is goed voor de team spirit binnen jouw organisatie. Al deze factoren verhogen de productiviteit en het dagelijks plezier op het werk.

CultuurWerkt!
altijd, overal en voor iedereen


Sterkere cultuursector

CultuurWerkt! maakt de cultuursector in Nederland sterker. Wij zijn namelijk een stichting met een ANBI-status en dus zonder winstoogmerk. Elke cent winst die we maken, investeren we weer in de cultuursector. Door lid te worden van CultuurWerkt! steunt jouw organisatie de culturele instellingen en cultuurmakers van Nederland. Samen zorgen we zo voor een leukere en creatievere wereld.

Samen-
werken?


Neem contact met ons op via 020 – 788 8811 of info@cultuurwerkt.nl

Wat onze klanten zeggen

G4S

“Vrije tijd heeft als doel om weer op te laden na de inspanning van werk en CultuurWerkt! draagt daar maximaal aan bij.”

Timing Uitzendteam

“CultuurWerkt! sluit goed aan op onze slogan 'Lekker werken en lekker leven'. Wij dragen door het aanbieden van CultuurWerkt! bij aan een goede balans tussen werk en privé van de medewerker.”

Spaarne Ziekenhuis

“CultuurWerkt! past perfect bij de personeelsvereniging, omdat we natuurlijk ook als afdeling, met elkaar, gewoon gezellig naar een voorstelling of bioscoop e.d. kunnen gaan”.

Dag van Kunst & Cultuur | HR kennissessie×

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.