Privacy & Cookies


Privacyverklaring

In deze privacyverklaring vind je onze gegevens, lees je wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij je persoonsgegevens verwerken, wat je rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens veilig worden verwerkt en hoe lang je persoonsgegevens bewaard worden.

Onze gegevens

CultuurWerkt!
Cornelis Troostplein 23
1072JJ Amsterdam

Telefoonnummer: 020 – 788 88 10
KVK-nummer: 34161536

Website: www.cultuurwerkt.nl
E-mailadres: info@cultuurwerkt.nl

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over jou en waarmee je rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

Verwerking persoonsgegevens

Onder verwerking van persoonsgegevens verstaan we: het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of enige andere vorm van terbeschikkingstelling, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, alsmede het afschermen, uitwissen of vernietigen van je persoonsgegevens.

Doeleinden

Je persoonsgegevens verwerken we voor de volgende doeleinden: om nieuwsbrieven te versturen als daar toestemming voor is gegeven, om reviews te plaatsen, voor algemene of gerichte aanbiedingen, voor de bestelprocedure, voor het account op onze website, voor het opstellen van offertes en overeenkomsten, zodat wij contact kunnen opnemen, zodat wij kunnen informeren over wijzigingen van onze diensten of producten en zodat wij onze producten of diensten kunnen leveren. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze doeleinden.

Je persoonsgegevens verwerken we daarnaast om wettelijke verplichtingen na te komen, onze dienstverlening te verbeteren, klachten in behandeling te nemen en fraude te voorkomen.

We verkopen je persoonsgegevens nooit door aan derden. Om zorg te dragen voor je persoonsgegevens sluiten wij met bedrijven een verwerkersovereenkomst indien die bedrijven je gegevens verwerken in onze opdracht.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Om de doeleinden uit te voeren verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Adresgegevens
  • Bankrekeningnummer
  • Burgerlijke staat
  • E-mailadres
  • Functie
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Geslacht
  • IP-adres
  • Leeftijd
  • Opleiding
  • Persoonsgegevens op beeld
  • Telefoonnummer
  • Voor- en achternaam

Je hebt ook rechten

Wil je weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur dan een e-mail naar info@cultuurwerkt.nl met het verzoek tot inzage in je gegevens. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek.

Zijn je persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of andere wetgeving? Dan heb je recht op correctie van je persoonsgegevens. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van je persoonsgegevens. Daarnaast heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens, het recht om minder gegevens te laten verwerken, het recht om toestemming die je hebt gegeven in te trekken en het recht op dataportabiliteit. Stuur je verzoek naar: info@cultuurwerkt.nl. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek. Wij willen je ook wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Je kunt je persoonsgegevens ook inzien en aanpassen via je account op onze website.

Veiligheid

Persoonsgegevens zijn persoonlijk en moeten persoonlijk blijven. Wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je persoonsgegevens niet op straat terecht komen of onrechtmatig worden verwerkt. Daarom passen wij alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen toe om je persoonsgegevens veilig te verwerken. Om je persoonsgegevens te beveiligen gebruiken wij back-ups, beveiligingssoftware zoals een virusscanner en firewall, bevordering van beveiligingsbewustzijn, een beveiligde internetverbinding, geheimhoudingsbedingen, regelmatige controle van logbestanden, toewijzing van verantwoordelijkheden voor informatiebeveiliging en wachtwoorden voor elektronische systemen.

Bewaring persoonsgegevens We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden. Indien er wettelijke voorschriften van toepassing zijn op de bewaring dan worden de persoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk voorgeschreven.

Cookieverklaring


Hollandse gastvrijheid is een koekje bij de koffie of thee. Digitale gastvrijheid is een cookie bij een websitebezoek. Met cookies maken wij onze website gebruiksvriendelijk. In deze cookieverklaring vind je onze gegevens, lees je wat cookies zijn, welke cookies wij en derden gebruiken, waarom deze cookies gebruikt worden, hoe lang wij cookies bewaren en hoe je cookies kunt verwijderen.

Onze gegevens
CultuurWerkt!
Cornelis Troostplein 23
1072JJ Amsterdam

Telefoonnummer: 020 – 788 88 10
KVK-nummer: 34161536

Website: www.cultuurwerkt.nl
E-mailadres: info@cultuurwerkt.nl

Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine tekstbestanden waarin informatie wordt opgeslagen. Deze tekstbestanden plaatsen wij of andere partijen op je computer of mobiele apparaat. Bij je volgende bezoek lezen wij in het tekstbestand bijvoorbeeld je voorkeuren of inloggegevens. Hierdoor hoef je niet elke keer je voorkeuren aan te geven en kunnen wij de website gebruiksvriendelijker maken. Onder het kopje ‘overzicht cookies’ zie je welke cookies wij plaatsen en waarvoor deze gebruikt worden.

Overzicht cookies:
Analytische cookies
Wij verbeteren onze website voortdurend door te analyseren hoe je onze website gebruikt, hoe je ons gevonden hebt en waar eventuele knelpunten zitten. Hiervoor worden cookies geplaatst door Google Analytics.

Advertentie cookies
Om ervoor te zorgen dat je niet telkens dezelfde advertenties te zien krijgt, aanbiedingen passen bij je interesses, we weten hoeveel bezoekers op advertenties klikken en hoeveel mensen een aankoop doen via de advertenties worden er door Facebook, Google Ads, Instagram en LinkedIn cookies geplaatst.

Social media en YouTube cookies
Om inhoud van onze website te kunnen delen op social media worden er door Facebook, Google+, Instagram en LinkedIn cookies geplaatst. Voor het kijken van video’s worden er door YouTube cookies geplaatst.

We bewaren de cookies niet langer dan wettelijk voorgeschreven en strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden.

Op de cookies die door andere partijen worden geplaatst is hun privacyverklaring van toepassing. Deze kan tussentijds wijzigen. De actuele privacyverklaring kun je vinden op de website van de betreffende partij:

–  Google

–  Facebook

–  LinkedIn

–  Instagram

Je kunt cookies ook verwijderen en beheren
Je kunt bestaande cookies verwijderen, alle cookies toestaan of blokkeren en voorkeuren voor bepaalde websites instellen via je internetbrowser (het programma waarmee je websites bekijkt). Hoe dit moet hangt af van de internetbrowser. Klik op de link van jouw internetbrowser om te zien hoe je cookies kunt verwijderen of uitschakelen:

–  Google Chrome

–  Edge

–  Internet Explorer

–  Safari (iOS)

–  Safari (macOS)

–  Firefox

Staat je internetbrowser er niet bij? Of zijn de instellingen tussentijds gewijzigd? Gebruik dan de help- of zoekfunctie van je internetbrowser.

Let op: Als je geen toestemming geeft voor het plaatsen van cookies kunnen wij niet garanderen dat onze website of een deel daarvan naar behoren werkt.

Wijzigingen
Wij kunnen de informatie in deze cookieverklaring zonder aankondiging wijzigen. Wijzigingen zijn bijvoorbeeld nodig als wij onze website aanpassen of als de wetgeving wordt aangepast. Wij raden je aan om regelmatig na te gaan of de aangeboden informatie en de tekst van deze cookieverklaring is gewijzigd.

 ©EenvoudigRecht.nl / 2021

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.