Wil je graag wat meer ervaring opdoen op het gebied van marketing en communicatie? Of ben je op zoek naar een leerzame stage op dit gebied? Heb jij een sterke affiniteit met kunst en cultuur? Wij kunnen je helpen!

Wij zijn op zoek naar versterking voor onze marketing- en communicatie afdeling. De marketingafdeling is verantwoordelijk voor het vergaren van het culturele aanbod, de communicatie naar klanten en abonnees, de content en het onderhoud van de website. We hebben contact met vele theaters, musea en poppodia en zijn continu bezig om een zo breed en leuk mogelijk aanbod te vergaren en dit bij onze abonnees onder de aandacht te brengen.

Je gaat helpen om ons merk te re- branden en krijgt een belangrijke rol in de uitwerking van de nieuwe huisstijl voor al onze communicatiemiddelen.

Wat ga je doen?

  • Ondersteuning van de marketing- en communicatieafdeling;
  • Opmaken en vormgeven van communicatiemiddelen, zoals nieuwsbrieven, website;
  • Eventueel: Fotobewerking in Photoshop Elements en vormgeving met InDesign;
  • Schrijven van teksten voor verschillende communicatie uitingen;
  • Contact onderhouden met culturele partijen.

Wie zoeken wij?
Jij past goed bij BCA-CultuurWerkt! als je teamspirit belangrijk vindt, zelfstandig kunt werken, oog hebt voor detail en houdt van open communicatie. Je bent een student of net afgestudeerd in de richting Communicatie, Marketing of Communicatie & Multimedia Design en hebt affiniteit met kunst en cultuur. Ervaring met Photoshop en/of InDesign is een pré. 

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een jonge organisatie, vol enthousiasme en stoere ambities, gevestigd in een prachtig pand in de Pijp. Naast een leuke en dynamische werkomgeving, bieden wij een stagevergoeding van € 350,- per maand en uiteraard gaan we vaak met het team naar leuke voorstellingen. Daarnaast is er veel ruimte voor jouw inbreng en ideeën. 

Wie zijn wij?
BCA-Cultuurwerkt! is hét online cultuurplatform voor werkend Nederland en verbindt de culturele sector met het bedrijfsleven. We zijn een klein en gedreven team van professionals met een cultureel hart dat zich elke dag inzet om onze missie verder uit te dragen.  Verder is BCA – Cultuurwerkt! volop in ontwikkeling en krijgt in het nieuwe jaar een nieuwe huisstijl en daarnaast wordt de content van de website volledig aangepast.

Kom jij onze marketing- en communicatie afdeling versterken? Stuur je CV en motivatie naar info@mijnbca.nl t.a.v. Ilana van de Boel.

"Ik heb het hartstikke naar mijn zin gehad bij BCA. Het is echt een super leuk bedrijf om bij stage te lopen. Een fijne locatie in Amsterdam, een jong en gezellig team en je krijgt als stagiair genoeg verantwoordelijkheden om echt iets neer te zetten. Daarnaast zijn alle culturele uitstapjes ook zeker een groot voordeel!"
Janaki
HKU

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.