Heb je een vraag?


Hieronder vind je de meest gestelde vragen.

Wat is CultuurWerkt!?

CultuurWerkt! is het leukste cultuurlidmaatschap voor werkend Nederland. Wij maken bezoek aan concertzaal, museum of theater fijn en gemakkelijk. CultuurWerkt! laat medewerkers genieten van mooie verhalen en verbindt bedrijven met cultuurmakers. Zo verrijken we werkend Nederland met creativiteit en nieuwe ervaringen. CultuurWerkt! altijd, overal en voor iedereen.

Hoe kan ik mezelf registreren?

Het is belangrijk dat het bedrijf waar je werkzaam bent lid is van CultuurWerkt!. Alleen dan kun je gebruik maken van het aanbod. Je ontvangt de inloggegevens van je werkgever. Heb je deze nog niet ontvangen? Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Wij helpen je dan graag verder met het inloggen!

Hoe kan ik inloggen?

Je kunt inloggen op www.cultuurwerkt.nl met de bedrijfslogin. Ook kun je na het inloggen een persoonlijk account aanmaken.

Wat zijn de voordelen van een persoonlijk account?

Wanneer je een persoonlijk account hebt aangemaakt, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je jouw voorkeuren aangeven. Dan wordt het aanbod afgestemd op jouw voorkeuren. Daarnaast kun je meedoen aan exclusieve prijsvragen en vrijkaartenacties.

Wanneer gelden de aanbiedingen?

De aanbieding geldt alleen voor alle data en rangen die op onze website vermeld staan. Het kan dus zijn dat de aanbieding niet geldt voor alle speeldata van de voorstelling.

Hoeveel kaarten kan ik bestellen?

In principe kun je maximaal acht kaarten bestellen, maar er zijn ook uitzonderingen. Uitzonderingen staan vermeld bij de aanbieding.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Je kunt het beste direct contact op te nemen met de ticketingpartner waar je de kaarten hebt besteld. Wij verzorgen de aanbieding, maar we hebben geen inzicht in je bestelling. Onze ticketingpartners hebben dat wel. Zij kunnen de status van je bestelling nakijken.

Hoe kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?

Je ontvangt de nieuwsbrief als je een persoonlijk account hebt aangemaakt. Hierna ontvang je automatisch de nieuwsbrief met allerlei verschillende aanbiedingen en prijsvragen of juist aanbod op maat. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief door rechtsonder op de website jouw e-mailadres in te vullen.

Staat jouw vraag er niet bij?


Je kunt ons op werkdagen ook direct bereiken van 9.00 tot 17.30 uur via 020 – 788 8811 of info@cultuurwerkt.nl

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.