Download de whitepaper


Lees in deze whitepaper over creativiteit als onmisbare vaardigheid van de toekomst. Ook geven we 4 tips om creativiteit op de werkvloer te stimuleren.

Creativiteit onmisbaar in bedrijfsleven

Creativiteit wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Een goed ontwikkeld creatief denkvermogen stimuleert vindingrijkheid, sociale vaardigheden, nieuwe invalshoeken en out-of-the-box ideeën. Kunst en cultuur kunnen creativiteit aanjagen, met daarbij ontspannen en gelukkige medewerkers als resultaat.

Maar welke rol spelen kunst en cultuur in een toekomstbestendige organisatie? En hoe krijgt het daadwerkelijk een plek op de werkvloer?

Lees het in de whitepaper 'Creativiteit onmisbaar in bedrijfsleven'.

CultuurWerkt!

Investering in succes
CultuurWerkt! maakt zich sterk voor Nederlandse cultuurmakers en -instellingen. Als stichting met een ANBI-status hebben we geen winstoogmerk, wat we overhouden komt ten goede aan cultuur. Met een lidmaatschap van CultuurWerkt! lever je een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse cultuur en investeer je gericht in het succes van je eigen organisatie. Want hoe meer cultuur, hoe meer creativiteit en vitaliteit, hoe beter de resultaten. Nu en in de toekomst.

Word nu lid

Meer weten over welke rol kunst en cultuur binnen jouw organisatie kunnen spelen?
Neem contact met ons op via 020-7888811 of info@cultuurwerkt.nl

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.