CultuurWerkt! hét cultureel lidmaatschap voor werkend Nederland

Werkend Nederland wordt versterkt met creativiteit en nieuwe energie door CultuurWerkt!. Door middel van kunst en cultuur kijken werknemers met een nieuwe blik naar lastige vraagstukken. Hiermee hebben ze een sterkere toegevoegde waarde voor jouw bedrijf. Maak van je organisatie een bedrijf dat voorop loopt in een veranderende wereld door te investeren in creativiteit en innovatie.

Met het CultuurWerkt! lidmaatschap kunnen medewerkers met veel voordeel kaarten kopen voor theater, musical, toneel, film, musea, concerten en familievoorstellingen. Daarnaast organiseren we met Cultuur op de Werkvloer voorstellingen, optredens en concerten bij bedrijven. We maken van jouw werkvloer een podium! Ook leveren we een culturele bijdrage aan bedrijfsuitjes en bijeenkomsten middels een diversiteit aan arrangementen.

Wij hebben contact met ruim 150 culturele organisatie zoals productiemaatschappijen, theatergezelschappen, impresariaten, producenten, concertlocaties voor de invulling van de culturele agenda

De culturele agenda biedt voorstellingen aan in het hele land. CultuurWerkt! heeft ruim 200 aangesloten bedrijven met in totaal 210.000 leden.

Voor meer informatie neemt contact op met Danée Nijman op 020 – 788 88 10 of mail danee@cultuurwerkt.nl.

Neem contact op

Meer informatie

Heb je een vraag of interesse in een lidmaatschap? Vul onderstaande gegevens in of neem contact op met Sigrid Hendriks-Bos op 020 - 788 88 01 of mail sigrid@cultuurwerkt.nl

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.