CultuurWerkt! hét cultureel lidmaatschap voor werkend Nederland

In 2003 is CultuurWerkt! opgericht. We zijn marktleider in het verbinden van het bedrijfsleven met de culturele sector.

We verrijken met hét cultureel lidmaatschap werkend Nederland. Het lidmaatschap geeft medewerkers toegang tot het online platform waar kaarten gekocht kunnen worden met veel voordeel voor theater, musical, toneel, film, musea, concerten en familievoorstellingen. Kunst en cultuur als arbeidsvoorwaarde. Voor nieuwe energie en creativiteit in het bedrijfsleven.

Daarnaast bieden we Cultuur op de werkvloer aan voor bedrijven. We maken van jouw werkvloer een podium met bijvoorbeeld een mooi concert in de centrale hal of een bijzondere voorstelling in het bedrijfsrestaurant.

Voor een onvergetelijk avondje uit met je team, relaties of collega’s kunnen wij unieke arrangementen samenstellen. Inspireer vandaag nog je medewerkers met het mooiste van kunst en cultuur.

Maak van je organisatie een bedrijf dat voorop loopt in een veranderende wereld door te investeren in creativiteit en innovatie.

Voor meer informatie neemt contact op met Sigrid Hendriks Bos op 020 – 788 88 01 of mail sigrid@cultuurwerkt.nl.

Neem contact op

Al vanaf € 9,50 per medewerker per jaar

Vraag een offerte aan

Vul onderstaande gegevens in om een offerte op maat te ontvangen of bel met Sigrid Hendriks Bos op 020 - 788 88 01 of mail sigrid@cultuurwerkt.nl

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.