€5,50 voordeel
Inloggen
Film

Cinema Culinair

Tegelijkertijd genieten van een film en heerlijk eten, precies synchroon met de film. What You See Is What You Eat. Beleef de film met al je zintuigen.

GOOD FILM

Chocolat (2000) is een romantische film die het verhaal vertelt van de jonge moeder Vianne Rocher en haar dochter Anouk. Vianne blijkt over een magische gaven te beschikken door voor elke inwoner de juiste soort chocolade te kiezen. De streng gelovige, stugge dorpelingen uit het zwarte kousendorp smelten voor haar. Hun verborgen verlangens komen naar buiten en iedereen lijkt opener en vrijer te worden. De conservatieve burgemeester ziet zijn macht verdwijnen en spant de strijd aan tegen deze vernieuwing. Als dan ineens ook een knappe vreemdeling in het dorp verschijnt (Johnny Depp), die bij Vianne zelf van alles losmaakt, is dit nog maar het begin van een zeer passionele relatie.

De film is in Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

GOOD FOOD

Hou je niet van chocolade bonbons? Kom dan niet naar deze voorstelling. De film zit bomvol chocola. En dat krijg je dus ook, zelfgemaakte bonbons identiek als in de film. ZOET. Wij serveren het met thee en hartige sandwiches.

GREAT TIMING

What you see, is what you eat. Precies op hetzelfde moment eet je wat er ook in de film wordt gegeten. Het culinaire script van Cinema Culinair is leidend voor de kok en de bediening.

Good film + good food + great timing. De clou zit in het laatste. Een voorbeeld. Als er in de film op minuut 29 en 19 seconden een bonbon voorbij komt, dan willen we dat onze gasten hier gelijktijdig van kunnen proeven. Een minuutje eerder of later bepaalt het verschil tussen goed en fan-tas-tisch! Uiteindelijk gaat het erom dat je die film niet alleen ziet of hoort, maar ook proeft en voelt.

GREAT LOCATION

Apetrots dat we in januari weer neer mogen strijken in het fantastische Keilepand in het Rotterdamse M4H havengebied. Een voormalig groente-en fruitloods is prachtig verbouwd en huisvest nu creatieve bedrijven, foodondernemers en een prachtige evenementenruimte, ideaal voor Cinema Culinair.

In februari mogen we Het TOLHUIS onveilig gaan maken in Amsterdam. Deze fantastische plek ligt in de ‘voortuin van Noord’, een groene oase aan het IJ midden in de stad waar je de boten ziet varen. De inrichting van het TOLHUIS ziet er feestelijk uit met het schilderij ‘zomeravond aan het IJ’ refereert aan de feesten die precies op deze plek eeuwenlang gevierd werden. Super goed te bereiken met het OV.

MENU FILM+BRUNCH CINEMA CULINAIR

In deze versie van Cinema Culinair gaan we je zoet verrassen met heel veel heerlijkheidjes. Eigenlijk is het de meest uitgebreide brunch die je maar kunt wensen. 

Naast al deze zoetigheid krijg je ook een mooie etagère met verschillende sandwiches en broodjes om lekker af te wisselen met de zoetigheid.

  • AVONTUUR Chocolade met bladgoud en een vleugje peper.

  • PASSIE Best of both worlds. Chocola en slagroom.

  • VRIENDSCHAP Sinaasappel bonbon. 

  • GEHOORZAAMHEID Een klassieke smeuïge brownie.

  • VERLEIDING Bonbons met een toefje witte chocola erop. Nipples of Venus

  • FAVORIET De truffel komt terug. Blijft heerlijk. Slagroom & chocolade.

  • OVERTUIGING Een groene chocolade struik

  • SORRY OOPS, I DROPPED THE CHOCO…

  • ROUGE Rode bonbon met surprise vulling.

Locatie

Keilestraat 7A
3029 BP Rotterdam

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap