Tickets €21,95
Bestellen
Beleving

CORPUS 'reis door de mens'

Ontdek de wonderen van het menselijk lichaam!

In CORPUS maak je kennis met de wonderen van het menselijk lichaam: jouw eigen lichaam! 

Zie, voel en hoor hoe je ingenieuze lichaam werkt in een spectaculaire, zenuwprikkelende ‘reis door de mens’. Dompel jezelf onder in de wonderen van nieuw leven in de baarmoeder. Loop onder de dunne darm door, via de alvleesklier en de nieren naar de dikke darm. Volg in het 5D-harttheater de acrobatische toeren van een rode bloedcel en maak kennis met het commandocentrum van je lichaam: de hersenen.

En dat is nog niet alles. Na de ‘reis’ kun je je verder verdiepen in het menselijk lichaam in ‘mijn CORPUS’, het interactieve gedeelte. Hier vind je bijzondere exhibits en games met een schat aan informatie over het menselijk lichaam. Weet jij bijvoorbeeld hoe goed je kunt horen? Welke trucjes je brein stiekem met je uithaalt? Waarom je van de geur van sinaasappels vrolijk wordt? Of hoe een arts bepaalt wie een donororgaan krijgt? In ‘mijn CORPUS’ ontdek je het allemaal. 

Beleef dit en nog veel meer in CORPUS ‘reis door de mens’. CORPUS is leuk, leerzaam en onvergetelijk. Na je bezoek ga je hoe dan ook met een andere kijk op je lichaam terug naar huis. 

Tot snel! 

CORPUS ‘reis door de mens’ werkt met tijdssloten dus reserveer op tijd!

Locatie

Willem Einthovenstraat 1, 2342BH Oegstgeest

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?