2e ticket halve prijs
Inloggen
Show

De jubileumshow van Holiday on Ice

A NEW DAY

2023 is een heel speciaal jaar voor Holiday on Ice: we bestaan dan 80 jaar! In verband daarmee is er een prachtige en extra speciale jubileumshow gemaakt: A NEW DAY.

A NEW DAY is een adembenemende voorstelling, waarbij alles wat Holiday on Ice in die 80 jaar beroemd gemaakt heeft, samenkomt: de show is kleurrijk en zit vol met spectaculaire verrassingseffecten. A NEW DAY is een grandioos kunstwerk op het ijs en een weergaloos spektakel dat vertolkt wordt door een 40-koppige cast van topkunstschaatsers van over de hele wereld.

In de afgelopen 80 jaar bezochten meer dan 330 miljoen toeschouwers op 5 continenten bijna 60.000 voorstellingen van meer dan 100 verschillende shows!

Graag vieren we 80 jaar Holiday on Ice dan ook met jou en verwelkomen je graag bij één van de slechts 30 voorstellingen in Nederland vanaf 8 december 2023.

En … wie jarig is trakteert! Dus kun je profiteren van een feestelijke jubileumkorting van 25% per ticket voor rang 1, 2 of 3. Mis het niet en boek deze week nog. Verzeker je als eerste van de beste plaatsen.

Holiday on Ice bestaat 80 jaar!

Bekijk deze mini documentaire en beleef het verhaal achter Holiday on Ice!

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap