20% voordeel
Inloggen
Beleving

Destination Cosmos bij Fabrique des Lumières

An Immersive Space Experience!

Het heelal groeit, net als onze behoefte om het te ontdekken. Van de eerste sterrenkundigen tot de maanlanding en het nieuwe ‘JUICE’ Jupiter ruimteprogramma: mensen willen de ruimte in.  

Met veel plezier presenteert Fabrique des Lumières: Destination Cosmos!

'The Immersive Space Experience’ leidt je door een wereld van sterren, planeten, nevels, gaswolken en supernova’s. Van het European Space Center in Kourou (Frans-Guyana) tot de eerste stappen op de Maan van Neil Armstrong en de eerste robot ‘selfie’ op Mars: deze reis gaat voorbij de grenzen van ons zonnestelsel. Zó ervaar je zélf hoe reusachtig het heelal is.  

Na de lancering van de aardbodem, scheer je over de kraters en kloven op Mars met rovers: voertuigen om planeten mee te ontdekken. Dan duiken we naar Jupiter, glijden we langs de ringen van Saturnus en verder, steeds dieper het heelal in.  

Bereid je voor, want we gaan opstijgen naar grote hoogtes. Het is tijd voor een unieke reis door de ruimte, dankzij de betoverende beelden van CNES, NASA and ESA. 

DESTINATION COSMOS TIJDEN

Van 14 oktober 2023 t/m 7 januari 2024

Tijdens herfst & kerst vakantie, dagelijks van 13:30 tot 21:30 uur.

Tussen herfst & kerst vakantie, elke woensdag van 13:30 tot 17:00 uur en elke vrijdag en zaterdag van 13:30 tot 21:00 uur.

 

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?