€10,00 voordeel
Log In
Musical

Disney FROZEN

Boekingsvoorwaarden

Deze aanbieding is geldig o.b.v. beschikbaarheid. Prijs is exclusief eventuele reserveer- en/of administratiekosten. Op reeds gereserveerde kaarten wordt geen restitutie verleend. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Max. 8 kaarten per reservering.

De magie komt tot leven in de sensationele musical Disney FROZEN.

Stap in een wondermooi winterlandschap en laat je betoveren door een adembenemende voorstelling vol humor, spectaculaire scènes en verbluffende kostuums. Beleef de bekroonde musical die de harten van alle leeftijden doet smelten.

 

Vol vuur door de kou

Frozen vertelt het verhaal van de twee zussen Anna en Elsa, in het fictieve koninkrijk Arendelle. Wanneer door Elsa’s verborgen krachten het land van Arendelle in een eeuwige winter raakt, gaat Anna op pad om haar te vinden en het koninkrijk te redden voordat het te laat is. Terwijl de kou voortduurt, moeten beide zussen leren dat alleen een daad van ware liefde een bevroren hart kan smelten.

 

Boek nú en laat niet meer los

Groots. Magisch. Spectaculair. Frozen maakt alle verwachtingen waar tijdens een onvergetelijke reis vol spanning, avontuur, oogverblindende special effects en iconische muziek. Inclusief twaalf nieuwe nummers die speciaal voor de show zijn geschreven, naast klassiekers als ‘For the First Time in Forever’, ‘Do You Want to Build a Snowman?’ en natuurlijk de wereldhit ‘Let it Go’. Frozen was al een groot succes in New York en Londen, en werd onderscheiden met diverse awards. Boek nú voor een ijzingwekkend en hartverwarmend moment in het AFAS Circustheater Scheveningen. Als je Frozen eenmaal hebt gezien, laat het je nooit meer los.

Fotografie: Johan Persson
Fotografie: Johan Persson
Fotografie: Johan Persson
Fotografie: Johan Persson

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap