€5,00 voordeel
Inloggen
Familievoorstelling

Disney On Ice

presenteert: 'Durf te Dromen'

Je dromen komen uit bij Disney On Ice presenteert Durf te Dromen! Miguel uit Disney Pixar’s Coco brengt het feest van Día de los Muertos naar het ijs. Zeil mee met de dappere Vaiana en Maui en breng het gestolen hart van Te Fiti terug. Ontdek de kracht van liefde samen met Anna en Elsa terwijl ze de eeuwige winter proberen te stoppen en zing mee met Aladdin, Genie en Jasmine terwijl hun avontuur hen meeneemt naar een nieuw begin. Laat je inspireren door de kracht, vastberadenheid en vriendelijkheid van de Disney prinsessen. Beleef magische momenten vol adembenemende schaatskunsten en geliefde Disney-verhalen met vrienden en familie!

De shows zijn geheel Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Op veler verzoek is er op zaterdagavond 23 december een speciale Engelstalige show (OV) met de orginele voicecast.

Alleen via CultuurWerkt! kun je kaarten met voordeel bestellen!

© Disney
© Disney
© Disney
© Disney
© Disney

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?