50% voordeel
Inloggen
Familievoorstelling

Great American Circus

Sensatie voor de hele familie

Boekingsvoorwaarden

Deze aanbieding is geldig o.b.v. beschikbaarheid. Prijs is exclusief eventuele reserveer- en/of administratiekosten. Op reeds gereserveerde kaarten wordt geen restitutie verleend. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Max. 8 kaarten per reservering.

Het is één van de grootste circussen in Europa. In de herfstvakantie – 14 tot en met 29 oktober – komt het Great American Circus naar Nederland met de nieuwe productie VEGAS. Deze circusgigant wordt opgebouwd op het evenemententerrein aan de Paviljoenlaan in Hoofddorp (nabij Haarlem en Amsterdam). De komst van dit bijzondere circus is uniek. Na Cirque du Soleil komt nu eindelijk weer een internationale circusgigant naar Nederland. De show bevat uitsluitend bekroonde acts en is geschikt voor het hele gezin. Het Great American Circus is het ultieme familie-uitje tijdens de herfstvakantie. De kaartverkoop is begonnen. Mis het niet en reserveer snel!

Het Great American Circus behoort tot de grootste familieshows in Europa. De meest bijzondere artiesten komen tijdens de herfstvakantie naar Nederland. De producenten hebben acts gescout bij onder meer de prestigieuze circusfestivals in Monte Carlo, Parijs en bij Cirque du Soleil. Het resultaat is een programma dat tot de wereldtop behoort. In de twee uur durende show ziet het publiek bijvoorbeeld huiveringwekkende stunts aan een vliegende kroonluchter. Daarnaast is er ongeëvenaarde krachtacrobatiek op de hoge draad, zorgen motoren voor sensatie en een Mexicaanse clown tekent voor de vrolijke noot. Showgirls, moderne muziek en prachtige kostuums maken de beleving compleet. De voorstelling bevat geen dieren.

Comfort

Circus is meer dan alleen een voorstelling. De beleving voor het publiek begint al bij aankomst op het circusterrein. Alle tenten van het Great American Circus zijn voorzien van duizenden lampjes. Het bezoekerscomfort is daarnaast optimaal. De theatertent is uitgerust met comfortabele kuipstoelen en het circus is aangenaam verwarmd. Er is plaats voor meer dan duizend bezoekers per voorstelling in de immense tent van het Great American Circus. De vraag naar kaarten is groot dus tijdig reserveren is raadzaam.

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap