25% voordeel
Inloggen
Museum

Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen

Het Schoonste Gevoel

Zo werkt het

Klik op bestellen. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van onze ticketpartner Leukste Tickets, waar je de tickets voor de actieprijs kunt bestellen. Je hebt hiervoor geen kortingscode nodig.

Vergeet niet om op tijd te verzilveren. Ticket(s) zijn in te leveren t/m 30 juni 2024. Je moet vooraf een tijdslot reserveren.

Boekingsvoorwaarden

Deze aanbieding is geldig op getoonde data o.b.v. beschikbaarheid. Wijzigingen voorbehouden. De aanbieding is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend. Prijzen zijn excl. reserveerkosten en/of verzendkosten. Max. 20 kaarten per bestelling.

Ontdek de pracht van kunst in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen! Gelegen in het hart van de bruisende stad Antwerpen, verwelkomt dit historische museum kunstliefhebbers van over de hele wereld voor een onvergetelijke culturele ervaring.

Stap binnen in een wereld van meesterwerken, variërend van oude Vlaamse meesters tot hedendaagse kunstenaars. Bewonder de sublieme penseelstreken van Rubens, de gedurfde composities van Van Dyck, en de innovatieve werken van moderne Belgische kunstenaars. Het museum herbergt een indrukwekkende collectie schilderijen, beeldhouwwerken, en toegepaste kunst, die de rijke artistieke traditie van Antwerpen weerspiegelt.

Of je nu een doorgewinterde kunstkenner bent of gewoon nieuwsgierig naar schoonheid, het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen biedt voor elk wat wils. Verlies jezelf in de tijdloze schoonheid van de kunstwerken, laat je inspireren door de creatieve visies van verschillende tijdperken, en geniet van een boeiende reis door de geschiedenis van de kunst.

Openingstijden

Dagelijks geopend

Adres

Leopold De Waelplaats 1
2000 Antwerpen, België

Foto: Karin Borghouts

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap