25% voordeel
Inloggen
Toneel

Laagland

Landjepik in de polder

Kortingscode

Klik op bestel tickets. Je wordt doorverwezen naar de website van Het Nationale Theater. Kies je gewenste datum en klik op tickets. Ga naar de volgende stap. Voer nu eerst de actiecode in. De actiecode is cultuurwerkt. Kies vervolgens je stoelen en selecteer het CultuurWerkt!-tarief.

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig voor rang 1 t/m 3, uitsluitend op 14 - 21 juni in Den Haag o.b.v. beschikbaarheid. Prijs is exclusief eventuele reserveer- en/of administratiekosten. Op reeds gereserveerde kaarten wordt geen restitutie verleend. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Max. 8 kaarten per reservering.

Het Nationale Theater presenteert Laagland, de nieuwe vlijmscherpe en komische voorstelling van schrijver Nathan Vecht (televisieserie Het jaar van Fortuyn). Vingervlug en met snijdende humor toont hij de staat van Nederland. Een samenleving die wankelt langs de kloof tussen de elite en de lagere middenklasse en tussen aan- en afgehaakt Nederland. Eric de Vroedt regisseert een topcast met onder anderen Mark Rietman, Tamar van den Dop, Joris Smit en Soumaya Ahouaoui.

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?