75% voordeel op reguliere prijs
Log In
Musical

Last minute deal: Disney's AIDA

Macht, liefde & verraad in het oude Egypte

Exclusieve last minute deal!

1e rang voor €22,00, normale prijs €89,00
Het verhaal

Disney’s AIDA is nú te zien, vol passie en energie! Deze succesvolle musical, bekroond met vier Tony Awards, neemt je mee naar het Egypte van de farao’s. Laat je meeslepen door dit aangrijpende verhaal over macht, liefde en verraad. Beleef dit noodlottige liefdesverhaal zoals je het nog nooit beleefde. En geniet van de meermaals bekroonde muziek door Elton John en Tim Rice, waaronder de geliefde nummers ‘Te ver gegaan’ en ‘Ergens in de sterren’.

Onmogelijke liefde
Egypte is in oorlog met buurland Nubië. De Egyptische legerkapitein Radames neemt een groep vrouwen gevangen, aangevoerd door de sterke Aida. Hij schenkt haar als bediende aan zijn verloofde, prinses Amneris. Wat niet mag, wat niet kan, gebeurt tóch: Aida en Radames worden hopeloos verliefd. Het is het begin van een hartbrekend verhaal over liefde en loyaliteit, over het vinden van je soulmate en ontdekken wie je werkelijk bent.

Nu te zien
Disney gaf deze nieuwe versie van AIDA nóg meer kracht, kleur en passie mee. Voeg daarbij de sterke cast ‒ met in de hoofdrollen Gaia Aikman, April Darby en Naidjim Severina ‒ en je weet: AIDA is de must see musical. Een overrompelende musical die je recht in het hart raakt. AIDA is nu te zien in het sfeervolle AFAS Circustheater in Scheveningen, te midden van adembenemende decors en kostuums. Niet wachten, nú boeken! Want AIDA is dé grote musical van 2023.

Nu te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Boek nú!

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap