25% voordeel
Inloggen
Toneel

Midzomernachtsdroom

Een theatrale kleurexplosie!

Deze ‘beste Shakespearebewerking in jaren’ (NRC - ★★★★) is een belevenis die je niet wil missen.

Na de succesvolle Oost-Nederlandse tournee is het hallucinante theaterspektakel ‘Midzomernachtsdroom’ nu te zien in de rest van het land.

Toneelgroep Oostpool, dansgezelschap Introdans en Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel bundelen opnieuw hun krachten en nemen je mee in de origineelste Shakespeare die je ooit hebt gezien.

Met meer dan 35 performers op het toneel kun je rekenen op een avond vol kleur, uitbundigheid, humor en dat alles in een gloednieuwe bewerking in de taal van nu.

De romantische komedie ‘Midzomernachtsdroom’ speelt zich af in het Athene van 1600, waar het leven voornamelijk draait om productief zijn. Er geldt al dertig jaar een verbod op slapen in de stad. Op zoek naar vrijheid en intimiteit proberen vier jonge geliefden te ontsnappen aan deze door oudere generaties opgelegde regel en vluchten het bos in.

Daar vallen zij voor de eerste keer in slaap. Omringd door mythische boswezens en een club toneelspelers, geven ze zich over aan de bedwelmende krachten van de verbeelding, het leven en de liefde.

Of je nou een ervaren Shakespeare-bezoeker bent of juist voor de eerste keer in een theater komt, ‘Midzomernachtsdroom’ is een belevenis die je niet wil missen.

Let op: In de voorstelling zit een stroboscopisch effect

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?