Inloggen
Show

NO LIMITS

Holiday On Ice

NO LIMITS - sneak preview

Holiday On Ice

HOLIDAY ON ICE is terug met de gloednieuwe show NO LIMITS!

Van 6 december 2024 t/m 12 januari 2025 kun je volop genieten van een nieuwe kleurrijke show vol spektakel, verbluffende kostuums, spectaculaire acts, prachtige choreografieën en opzwepende muziek.

NO LIMITS. De naam van de show geeft al aan dat gaat om een grenzeloos spektakel. Innovatie en traditie worden op een unieke manier gecombineerd, wat resulteert in een compleet nieuwe beleving van spectaculair live entertainment op en boven het ijs. Moderne videoprojecties, kinetische verlichting,honderden prachtige kostuums, maar natuurlijk vooral de verbluffende prestaties van ‘s werelds beste kunstschaatsers zorgen voor een onvergetelijke middag of avond voor het hele gezin. Beleef een spannend liefdesverhaal en ga mee op een meeslepende heldenreis naar steeds nieuwe, onvergetelijke werelden.

NO LIMITS vertelt een verhaal over het overwinnen van grenzen, het vinden van liefde en de kracht van menselijke verbinding. Het speelse avontuur tussen fantasie en werkelijkheid zal je van de eerste tot de laatste seconde boeien. We kijken ernaar uit om je te ontvangen en je verwachtingen te overtreffen met onze nieuwste show!

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap