Prijs vanaf €400,00
Neem contact op
Team energizers

Oma Fred

Ouder worden we graag allemaal, maar oud zijn we liever niet

Oma Fred is een kleinkunstvoorstelling vol zang en mooie teksten over hoe erg het nu eigenlijk is om ouder te worden. Want we willen allemaal oud worden, maar oud zijn vinden we maar niets. Waarom probeert iedereen altijd maar te verhullen wat zijn of haar werkelijke leeftijd is? Frédérique zoekt in deze solo uit of ze oud en wijs wil worden of juist jong en onwetend wil sterven.

  • Regie: Esther Habbema

  • Muziek: Bob Tonglet

Frédérique Arnold (1990) stond in 2021 in de Kwart Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival met haar nieuwste voorstelling Held in Blauw. In 2018 maakte ze voor het Amsterdam Fringe Festival haar eerste solo 'Nog maar een meisje' en won in datzelfde jaar Puck's Talent Cabaret in Arnhem. Naast een deeltijdstudie aan de Koningstheater in ’s-Hertogenbosch, studeerde ze Theaterwetenschap aan de UvA. Sinds december 2016 is Frédérique te boeken voor huiskameroptredens via HKtheater.

Fotografie: TapasTheater / Lisette Zeegers
Fotografie: TapasTheater / Lisette Zeegers

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?