20% voordeel
Boeken
Show

OPGELUCHT

Meer balans, veerkracht en vitaliteit door onze sprankelende theatervoorstelling

Hoe vaak ben je als werkgever eigenlijk écht met het mentale welzijn van je mensen bezig? Nee, we bedoelen niet die jaarlijkse chocoladeletter met Sinterklaas, en ook niet dat gezellige kerstpakket of die maandelijkse vrijdagmiddagborrel. Maar échte aandacht voor wat er écht in de hoofden van je medewerkers omgaat? Niet praten over hun nieuwe KPI’s of hun Persoonlijk Ontwikkelings Plan, maar iets dóen aan volle hoofden en volle agenda’s, zorgen en problemen?

De wereld is rusteloos. Oorlog in Oekraïne, klimaatcrisis, exploderende energieprijzen, gierende inflatie en ga zo nog maar even door: grote en kleine zorgen die een steeds groter effect hebben op ons incasseringsvermogen en onze mentale weerbaarheid. 

De tijden van rust, stabiliteit en ontspanning lijken nu verder weg dan ooit. Ons hoofd wordt voller en voller, is druk-druk-druk en steeds vaker vragen we ons af ‘is there a way out of this’?Jazeker, want wij nemen je samen met je medewerkers Opgelucht en met een leeg hoofd mee het nieuwe jaar in. Hoe? Met een gezamenlijk bezoek aan de energieke en vermakelijke theatervoorstelling Opgelucht. Je ervaart de bevrijdende werking van het samen leegmaken van een (te) vol hoofd. Op verfrissende en humoristische wijze word je ondergedompeld in een unieke voorstelling, weg van alle dagelijkse muizenissen. Musicalster Suzan Seegers is de leading lady. Met mooie en herkenbare verhalen, flitsende live muziek én tips om je hoofd leeg te maken zorgt zij ervoor dat je Opgelucht het nieuwe jaar in kunt. Vol vitaliteit en nieuwe ideeën voor jezelf én je bedrijf. Verras je medewerkers en boek nu!

Je kunt deze voorstelling ook als groep boeken. Bekijk hier het aanbod.

Ga je mee, opgelucht het nieuwe jaar in?

Open de brochure voor meer informatie

Brochure

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?