2e ticket GRATIS
Inloggen
Muziek

Queen of the Night - Whitney Houston's Greatest hits

Ultieme ode aan Whitney Houston

'Queen of the Night - Whitney Houston's Greatest Hits’ is een grootschalig opgezette ode aan een van de beste zangeressen aller tijden: Whitney Houston. Verwacht drie decennia aan nostalgische hits, waaronder I Wanna Dance With Somebody, One Moment In Time, I'm Every Woman, I Will Always Love You, The Greatest Love Of All en heel veel meer. De songs worden met passie en precisie vertolkt, waarbij onze ‘Queen of the Night’ Tjindjara Metschendorp haar eigen interpretatie geeft, maar tegelijkertijd Houston's onmiskenbare stijl fier overeind houdt.

Naast de vocale prestaties van Tjindjara Metschendorp is de voorstelling behalve een dynamische muzikale invulling ook een visueel spektakel met state-of-the-art lichteffecten die het publiek betoveren en meeslepen in de wereld van Whitney Houston. De sfeer is toegankelijk, energiek en meeslepend, waarbij stilzitten niet hoeft en meezingen en meedansen mag!

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap