20% korting
Inloggen
Toneel

Slachthuis vijf

Theater Rotterdam / Erik Whien

Boekingsvoorwaarden

Deze aanbieding is geldig o.b.v. beschikbaarheid. Prijs is exclusief eventuele reserveer- en/of administratiekosten. Op reeds gereserveerde kaarten wordt geen restitutie verleend. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Max. 8 kaarten per reservering.

De bejubelde voorstelling Slachthuis vijf komt terug naar het theater! In deze toneelbewerking van Kurt Vonneguts anti-oorlogs meesterwerk zien we hoe Billy Pilgrim (Bram Suijker) is losgeraakt van de tijd. De Amerikaanse soldaat kan in 1945 door een deur stappen en ergens in 1965 naar buiten komen. Zo herbeleeft hij aan het eind van de Tweede Wereldoorlog het gruwelijke bombardement op Dresden en wordt hij tegelijkertijd door aliens ontvoerd en tentoongesteld op hun planeet Tralfamadore. De realiteit rondom hem valt langzaam uit elkaar en traumatische gebeurtenissen uit Billy’s leven krijgen daarmee een nieuwe plek en betekenis.

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap