Offerte op maat
Inloggen
Team energizers

’t Is Stil Aan De Overkant

STOOK

’t Is Stil Aan De Overkant vertelt het verhaal van Jim en Bowie, twee beste vrienden die op het punt staan om door te breken in het professionele voetbal. De jongens zijn totaal verschillend, maar kennen elkaar door en door. Ze zijn al vaak samen op trainingskamp geweest, maar deze keer is het anders. Er speelt iets. Wanneer duidelijk wordt dat één van de twee een groot geheim met zich meedraagt, komt in één keer alles op het spel te staan: hun carrières, hun identiteit, hun vriendschap.

De voorstelling bespreekt de onderwerpen inclusiviteit en diversiteit en biedt een verantwoord uitgangspunt voor discussie en gesprek. Het stuk maakt iets bij je los en daagt je uit kritisch naar jezelf te kijken. Met een flinke dosis humor, maakt STOOK dynamisch theater dat schuurt, snijdt en tegelijkertijd lekker wegkijkt.

Deze groepsaanbieding is speciaal geschikt voor bedrijven die stil willen staan bij inclusiviteit, diversiteit en omgaan met elkaar op de werkvloer. De voorstelling is geschikt voor bedrijven van klein tot groot en het is mogelijk om op de werkvloer te spelen.

Duur voorstelling: ca. 50 minuten. Eventueel met nagesprek van 30 minuten.

“In ’t Is Stil Aan De Overkant zie je dat er nog een wereld te winnen valt als het gaat om de acceptatie van homoseksualiteit. Een mooie realistische voorstelling die je aan het denken zet.”
– Bowi Jong (winnaar Winq Diversity Award)

“Een plezierige balans tussen spel, humor, de kracht van vriendschap en de angst voor het verlies ervan. Jeroen en Sem nemen het publiek op integere manier mee in de intimiteit tussen twee jongens.”
– Paul Martin Raspe (John Blankenstein Foundation)

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?