Tickets vanaf €9,00
Bestellen
Dans

Talent on the Move 2023

Holland Dance Festival

Boekingsvoorwaarden

De kaarten voor Talent on the Move zijn voor bovenstaande data o.b.v. beschikbaarheid te bestellen tot op de dag van de (dans)voorstelling. Gecommuniceerde tijden zijn onder voorbehoud; De aanvangstijd van het theater is leidend. De prijs varieert per theater en eventuele rangen. Daarnaast is de prijs exclusief eventuele reserveer- en/of administratiekosten. Op reeds gereserveerde kaarten wordt geen restitutie verleend. Wilt u meer dan 10 kaarten bestellen? Neem dan contact op met de HDF kassa.

Maak nu al kennis met de sterren van morgen!

Al sinds 2009 organiseert Holland Dance Festival jaarlijks Talent On The Move, waarbij u kunt kennismaken met het spraakmakende danstalent van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. Met trots laat Holland Dance Festival het Nederlandse publiek kennismaken met de sterren van morgen.

Ook dit seizoen kunt u weer genieten van het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft – van solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts Dance Company zijn gecreëerd. De virtuoze en veelzijdige topdanstalenten dansen een aanstekelijke en zeer afwisselende voorstelling op het hoogste niveau, waarbij passie en energie van het podium afspatten: ieder jaar weer, maar ieder jaar weer anders!

‘Talent On The Move’ is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam en bieden jong toptalent graag een landelijk podium om uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring opdoen.

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?