Combi ticket vanaf €45,00
Bestellen
Beleving

TivoliVredenburg

Beleef een avondje uit

Trakteer jezelf op een compleet avondje uit. Neem een kijkje in het prachtige programma en combineer een concert met een sfeervol diner in Het Gegeven Paard. Laat je onderdompelen in de Nederlandse hits, of zoek juist de internationale topartiesten op. Geniet van Franse Chansons of zijn de wereldbekende hits van vroeger meer voor jou? Geniet van een muzikaal diner in TivoliVredenburg.

Kies voor het combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot het concert en er een diner voor je verzorgd wordt inclusief twee consumpties. Deel een shared platter met je vrienden, partner of collega’s in ons knusse restaurant. Je kunt kiezen uit vlees, vis, vega of vegan gerechten. Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Zo hoef jij nergens over na te denken. Onderaan de pagina vind je de praktische voorwaarden. Zien we je snel?

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?