€5,00 voordeel
Bestellen
Dans

Vanishing Point

Panama Pictures

In Vanishing Point ontrafelt een cast van dansers en acrobaten, variërend van begin dertig tot eind zestig, wat het betekent om ouder te worden. 

Het verleden groeit, de toekomst krimpt. In hoeverre ben je nog diegene die je ooit was? Er komt een moment dat je steeds meer in de marges terechtkomt en het pulserende leven zich elders lijkt te bevinden. De kwetsbaarheid van je lichaam wordt tastbaar en alles vertraagt. 

Vanishing Point is een intieme zoektocht naar vergankelijkheid;een poëtische beeldenreeks met een grote fysieke impact, over het verlangen naar het stopzetten van de tijd. Met als stip op de horizon het verdwijnpunt, waar al ons streven samenkomt, maar waar ook alles verdwijnt... 

Extended version 

Panama Pictures brengt in vijf theaters een 'extended version' van Vanishing Point, waaronder Meervaart! Met veertien dans- en circusstudenten van Fontys Dansacademie en ACaPA voegen ze een jonge generatie twintigers toe aan het intieme verhaal over vergankelijkheid. Als niet te temmen jeugd die een plek opeist nemen ze het toneel af en toe volledig in beslag. De groepsscènes worden ermee nog grootser en spectaculairder, het contrast tussen wervelende dynamiek en kwetsbare verstilling nog groter, de fysieke zoektocht nog intenser.

Kortingscode

De kortingscode is VP25CW

Klik op 'Promotiecode invoeren' om de code in te voeren

Boekingsvoorwaarden

Deze aanbieding is geldig o.b.v. beschikbaarheid. Prijs is exclusief eventuele reserveer- en/of administratiekosten. Op reeds gereserveerde kaarten wordt geen restitutie verleend. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Max. 8 kaarten per reservering.

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?