€10,00 voordeel
Inloggen
Muziek

Wonderfeel

Driedaags festival met klassieke muziek

Wonderfeel is een driedaags buitenfestival voor klassieke muziek met de ongedwongen sfeer van een popfestival. Het festival vindt plaats op 21, 22 en 23 juli in 's Graveland (vlakbij Hilversum), midden in de prachtige natuur. Geniet van meer dan 100 optredens: van barok tot minimal, van klassieke hits tot kersverse noten, van solo tot symfonisch, met lijnen naar jazz, pop en niet-westerse muziek.

Klassieke muziek voor iedereen!

Op het 25 hectare natuurgebied Schaep en Burgh liggen de zeven Wonderfeel-podia op wandelafstand verspreid tussen bomen en langs het water. Er zijn musici van wereldklasse: jonge honden en oude rotten. En het fijne is, je hoeft geen verstand van klassiek te hebben om te kunnen genieten van alle schitterende optredens!

En nog veel meer...

Verder op het programma: poëzie, meeslepende verhalen, natuurwandelingen, yoga en diverse kinderactiviteiten. Luister ontspannen vanaf een bankje, zitzak onder de bomen of kleedje op het gras. Er zijn rollende keukens met pizza en bier, bouillabaisse en champagne en alles daar tussenin. Kom langs voor een dagje of geniet het hele weekend. Kinderen tot en met 18 jaar hebben gratis toegang.

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?